Keystone logo

125 Kandidat Program i Designstudier Design 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Designstudier
 • Design
Studiefält
 • Designstudier (125)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Designstudier Design

  Kandidatexamen, som andra grader, kan specialisera efter typ och disciplin. De vanligaste typerna är Bachelor of Arts och Bachelor of Science.

  Vad är en kandidatexamen i designstudier? Genom att omfatta flera områden som modedesign, visuell design och produktdesign är designstudier en tvärvetenskaplig tillämpad typ av program som erbjuder studenterna många potentiella specialiseringsalternativ. Inom sitt valda fokusområde ägnar studenter vanligtvis hälften eller mer av sin kursbelastning till inlärningsteknik, får de praktiska färdigheter och erfarenheter som krävs för att komma in i en av de många branschspecifika designdisciplinerna. Teoretiska kurser som historia och analys av design kan utgöra en annan del av en studerandes akademiska fokus, med återstoden som vanligtvis ägnas åt projektbaserat arbete.

  Designstudier kräver att eleverna utvecklar en mängd färdigheter som kan göra deras CV återstår ut mot konkurrensen. Typiska färdigheter inkluderar överlägsen detaljorienterat tänkande, förmågan att analysera och ta itu med designsvagheter och branschrelevanta mjukvarukunskaper.

  Kostnader och läroplaner varierar mellan olika universitet och kan påverkas av olika faktorer, till exempel universitetets placering och totala kredittimmar. Projektiva studenter uppmanas att kontakta universitet för ekonomisk information före ansökan.

  Gemensamma professionella positioner för examensinnehavare är grafiska designers, industridesigners, produktdesigners, modedesigners och mycket mer. Studenter som är specialiserade på ett enda fält kan hitta arbete direkt inom sina branscher, medan de med mer generaliserad bakgrund kan gå in i ställen som konstpedagoger, konstkoordinatorer och marknadschef på chefsnivå. Designföretag, mjukvaruföretag och online-återförsäljare är ett vanligt karriärmål för studenter med tyngre tekniska färdigheter, medan museer, utbildningsinstitut och studior tenderar att gynnas av mer artistiskt orienterade akademiker.

  Utrustad med en solid internetanslutning och arbetsetik för att matcha, kan många elever slutföra sin kandidatexamen i designstudier online och i sin egen takt. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.