Keystone logo

92 Kandidat Program i Generella studier De fria konsterna 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Generella studier
 • De fria konsterna
Studiefält
 • Generella studier (92)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Generella studier De fria konsterna

  En kandidatexamen kan tjäna på ett universitet och tar vanligen tre till fem år att slutföra. Denna typ av examen indikerar att en student har studerat allmänna ämnen som matematik, vetenskap och språk, samt uppnått viss specialisering inom sitt eller hennes studieområde.

  Vad är en kandidatexamen i Liberal Arts? Liberal Arts är ett brett studieprogram som gör att enskilda studenter kan bedriva studier som intresserar dem. Ett liberal artsprogram fokuserar i allmänhet på konster och humaniora, som historia, kulturell och social antropologi och filosofi. Studenter kan studera samhällsvetenskap, konsthistoria, global eller specialhistoria som östasiatisk historia, litteratur, lingvistik eller främmande språk. Med så mycket flexibilitet kan studenter som bedriver en kandidatexamen i liberal konst utveckla en omfattande kunskap om ämnen av särskilt intresse för dem.

  Med en kandidatexamen i liberal konst kan studenter utveckla utmärkta retoriska och debattfärdigheter. De kan också uppnå avancerad skriftlig kommunikation och interpersonella färdigheter, som kan tillämpas över olika arbetsmöjligheter.

  Kostnaden för kandidatexamen i liberal konst varierar. Det beror på skolans utbildningspolitik, huruvida institutionen är offentlig eller privat, och där skolan är belägen.

  Arbetsmöjligheterna för mottagare av en kandidatexamen i liberal konst är stora och varierar beroende på varandras studieområde. Kandidater som studerade lingvistik eller främmande språk kan hitta arbete med internationella företag som översättare, transkribenter eller korrekturläsare. Personer som bedriver samhällsvetenskap kan hitta arbete med hälsoorganisationer som forskare eller konsulter. Studenter som fokuserar på historia och kultur kan hitta värdefull anställning som kulturella kontakter för företag som bedriver internationell verksamhet.

  Personer som är intresserade av att driva en kandidatexamen i Liberal Arts kan hitta program tillgängliga både online och personligen på universiteten runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.