Keystone logo

29 Kandidat Program i Konststudier Animation Datoranimation 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Animation
  • Datoranimation
Studiefält
  • Konststudier (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Animation Datoranimation

Kandidatexamen är uppnåeliga stegstenar till högre akademiska nivåer eller större kompetens inom ett område. De arbetar för att hjälpa nya ansikten att hitta jobbplaceringar, och de låter erfarna människor bevisa sin kunskap formellt för högre löner.

Vad är en kandidatexamen i datoranimering? Denna grad kvalificerar dig som en grundlig kunskap om hur man använder datorsoftware för att skapa animerad konst. Specialiseringar bestämmer om en kurs är en kandidatexamen eller faller under kategorin av konst. Programmen kan antingen fokusera kraftigt på datorprogram och den tekniska processen med datorgenererade bilder eller användningen av datorverktyg för att skapa bilder. Kurser i konsthistoria, design och 2D- och 3D-konst krävs på de flesta universitet som erbjuder denna examen. Visuella effekter och redigering är också användbara klasser för denna större.

Datoranimering är ett fält som värderar anslutningarna mycket. Lärande till nätverk bland medlemmar av fältet läser studenter för jobbjakt efter examen. Behärskning av AutoCAD och andra 3D modelleringsprogram samt kunskap om konstnärliga grunder är avgörande för de flesta animationsjobb.

Kandidatexamen i datoranimation varierar mycket i kostnad. Plats hjälper till att bestämma priset på undervisningen, tillsammans med det antal år en student planerar att delta. Tre eller fyra år behövs av majoriteten av eleverna.

Denna examen kvalificerar sina kandidater för många av jobben i animationsstudior. Teckendesigner, 3D-modellerare och regissör är jobb som kan hittas i animering för filmer. Videospel använder också många datoranimatörer. Ljus- eller konsistenskonstnärer skapar de visuella aspekter som krävs för att bygga upp en video uppifrån marken. Datoranimering är en komplicerad uppgift som kräver stora team av arbetstagare och massor av specialiserade jobb.

Stort universitet tenderar att erbjuda datoranimeringsprogram och konstskolor har särskilt starka program, inklusive online-alternativ. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.