Keystone logo

26 Kandidat Program i Scenkonst Dans Dans 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Scenkonst
  • Dans
  • Dans
Studiefält
  • Scenkonst (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Scenkonst Dans Dans

Tjänar en Bachelor i Dans är ett bra alternativ för studenter som tycker scenkonst. Studenter tjänar denna grad kan utveckla sin intellektuella och fysiska potentialen i dans samt göra det möjligt att arbeta i olika konstnärliga riktningar.

Eleverna frågar oftast, "Vad är en kandidatexamen i dans?" Det är både en fysisk och akademiska studier av prestanda, koreografi och artisteri. Genom att tjäna denna grad, är studenter styrs mot en större kunskap om dans genom fokus på de fysiska, tekniska, kommunikativa och konstnärliga aspekter av farkosten. Deras kunskap stimuleras med en förståelse för den sociala och historiska sammanhang där koreografi och prestanda skapas och upplevs. Programmet främjar också studenter med den kompetens och kunskap hos de skriftliga och bildkonst, vilket kan uppmuntra dem mot konstnärlig presentation.

Dessa studier är särskilt fördelaktigt för studenter som vill lära sig på en högre utbildningsnivå och framsteg sina karriärer i scenkonster. Eleverna kan öka sin kunskap och expertis inom koreografi. Kurserna varierar men i första hand fokusera på prestandahantering, improvisation, koreografi och teknik klasser i en mängd olika konstnärliga stilar.

Eftersom detta program erbjuds från olika skolor runt om i världen, varierar registreringskostnaderna och kursavgifter beroende på institutet och landet. Intresserade studenter bör kontakta specifika institutioner för att lära mer.

När eleverna tjänar denna grad, kan de hitta arbete inom flera områden, bland annat bli en administratör eller lärare i dans. De kan också få arbete som rörelse analytiker, historiker och forskare, fitness instruktör, professionell dansare, koreograf eller ett dans företagsledare.En examen kan även hitta arbete som terapeut för dansare eller som en konstutvecklare i samhället.

Studenter som är intresserade av detta ämnesområde bör börja med att ta de nödvändiga stegen mot att få sin examen i scenkonster. Med kurser erbjuds både på nätet och på campus, samt deltid och heltid, kan eleverna hitta flexibilitet för deras schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.