Keystone logo

33 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Coaching 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Coaching
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (33)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Coaching

En kandidatexamen tar vanligtvis tre till fem år att slutföra beroende på institutionens krav, fokusområdet och studenternas preferenser. Denna grad fokuserar vanligtvis på vetenskapsrelaterade discipliner.

Vad är en kandidatexamen i idrottstrening? Det här studiet går av ett par namn: BSc i idrottsledning och kandidatexamen i idrottsvetenskap i coaching. Oavsett namn, de flesta program erbjuder en idrottsvetenskap kärna med coaching valfria. Tillgängliga kurser kan omfatta coachingteori och metoder, konditionering och träning, sportpsykologi och officiell sport. Du kan lära dig vetenskapen bakom coachning, få den kompetens och kunskap som krävs för att förbättra enskilda idrottare och lag som använder psykologi, fysiologi och biomekanik av sportprestanda.

Du kommer sannolikt att få viktiga färdigheter arbetsgivare letar efter i allt från kommunikation till företagsledning och sportindustrin. Färdigheter inkluderar ledarskap, ansvarighet och lagarbete.

Kostnaden för att delta i ett fyraårigt universitet kan variera beroende på längden på kurser, studieområdet och läroplanen. Många grader erbjuds online till en mer överkomlig pris. Anmälningskontoret vid din valfria skola borde kunna ge dig mer detaljerad information om undervisningskostnader.

Det finns många karriärvägar du kanske vill följa när du är examen. Många elever befinner sig lutande mot att bli lärare av fysisk eller hälsoutbildning. Om coaching eller utbildning inte låter tilltalande, överväga att utforska en karriär som sportadministratör eller som gymassistent. Du kan till och med kunna utöva en karriär som motionfysiolog där du studerar hur människors kroppar svarar och anpassar sig till fysisk aktivitet för att förbättra fitnessnivåer eller förebygga och behandla sjukdom.

Internet har utökat det virtuella klassrummet för att omfatta många studieområden. Det finns många fördelar att tjäna en examen online. Bekvämligheten med ett flexibelt schema är svårt att slå. Det låter dig också studera från var som helst i världen så länge du kan ansluta till internet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.