Keystone logo

8 Kandidat Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Hotell och turism
  • Hotell & Restaurang
  • Catering och management
Studiefält
  • Hotell och turism (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Hotell och turism Hotell & Restaurang Catering och management

En kandidatexamen är en grundutbildning som vanligtvis tar ungefär fyra år att slutföra. Tjäna i denna grad kan förbereda dig för en karriär inom ditt ämnesområde eller ge dig de nödvändiga förutsättningarna för att bedriva högre utbildning.

Vad är en kandidatexamen i Food Service Management? Denna grad kan vara ett bra val om du är intresserad av den dagliga driften av en restaurang eller annan matservice. Några av de ämnen som omfattas av kursen kan omfatta sanitet, näring, matberedning och matplanering. Efter avslutad examen ska du få en god förståelse för hur mattjänster kan hanteras framgångsrikt.

Att arbeta för den här graden kan ge dig en mängd användbara möjligheter, inklusive pengarhanteringsförmåga som kan hjälpa dig att hantera dina personliga tillgångar och ledarskap som kan hjälpa dig att kommunicera och arbeta med andra lättare. Du kan också bli kunnig om näring så att du kan göra bra val när det gäller din hälsa.

Du kan jämföra priserna på olika skolor för att beräkna kostnaden för din examen och hjälpa till att hitta de bästa alternativen för att passa ditt önskade prisintervall. Priserna kan vara mycket olika från en institution till nästa.

Att tjäna en kandidatexamen i livsmedelsförvaltning kan förbereda dig för att lyckas i en mängd olika karriärer relaterade till livsmedelsindustrin. Du kan välja att driva en karriär på en restaurang, som arbetar som chef, chef, maître d eller annan anställd. Du kan också utforska alternativen för att arbeta på cafeteriet på ett sjukhus eller en annan organisation som en mattjänsteman, näringsspecialist eller matköpare.

En kandidatexamen i livsmedelsförvaltning kan tjäna genom online-program eller på universitet runt om i världen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.