Keystone logo

6 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Catering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Mat och dryck-verksamheter
  • Catering
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Mat och dryck-verksamheter Catering

En kandidatexamen, som kan tjänas i ungefär tre till fyra års heltidsstudier, kan hjälpa många individer att uppnå sina utbildningsmål. Tjänar en kandidatexamen kan också förbättra önskvärda färdigheter på arbetsplatsen och göra akademiker mycket eftertraktade bland arbetsgivare efter examen.

Intresserade personer kan vara fråga, vad är en kandidatexamen i Catering? Denna grad Programmet ger studenterna de kunskaper och färdigheter de behöver för att hitta en karriär inom catering och mat gästfrihet. Klasser i denna grad program omfattar vanligtvis ämnen som budgetering, ledaregenskaper, marknadsföring, lagerstyrning och anställningspraxis. Efter utbildningen ska studenten ha förmåga att samordna arbetsuppgifter dag till dag som krävs för att köra ett storkök, restaurang, eller andra livsmedel gästfrihet etablering.

Ta emot en kandidatexamen i Catering kan vara mycket fördelaktigt för studenter.Detta program lär akademiker att få effektiv tid ledningskompetens, för att uttrycka sitt bästa för i sitt arbete, och hur man arbetar bra med andra. Dessa färdigheter är alla nödvändiga för briljera både i och utanför arbetsplatsen.

Många skolor erbjuder kandidatprogram i restaurangbranschen, men varje skola kommer att ha olika kostnader i samband med sitt program. Av denna anledning ska eleverna undersöka potentiella skolor noggrant för att till fullo förstå kostnaden för deras program innan de börjar klasser.

Individer som tjänar en kandidatexamen i restaurangbranschen är väl lämpade för karriärer inom food service, restaurang förvaltning, gästfrihet och mat marknadsföring. Akademiker kanske kan hitta karriärer som mattjänster, restaurangchefer eller biträdande chefer, anställningssamordnare för anläggningar matservering och gästfrihet medarbetare.Tjänar denna grad ger också studenter som vill fortsätta sin utbildning med förutsättningen kunskap de behöver för att ansöka om ett magisterprogram.

Om du vill veta mer om att tjäna en kandidatexamen i catering, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.