Keystone logo

18 Kandidat Program i Konstruktion Byggtjänster 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konstruktion
  • Byggtjänster
Studiefält
  • Konstruktion (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konstruktion Byggtjänster

En kandidatexamen är en examen tjänade från en högskola eller ett universitet. Vanligen inom fyra år, denna examen innebär att en student har en skicklig förståelse för sina kurser.

Vad är en kandidatexamen i Building Services? Byggtjänster innehåller inslag av mekanik, elektroteknik, VVS, och folkhälsa. Under sina studier, kommer eleverna ofta lära sig många delar av hur man bygger en byggnad, inklusive design, inköp material, och projektledning. Kurser kan omfatta ämnen som branddetektering och skydd, energiförsörjning, åskskydd, kommunikationslinjer, och elförsörjning och distribution. Eleverna kan välja ytterligare klasser såsom träbearbetning eller skulptur att lära modellering färdigheter.

Den största fördelen att tjäna en kandidatexamen i Building Services är förvärvet av en mängd praktiska färdigheter som kan appliceras direkt på arbetsplatsen.Slutförandet av denna grad kan leda till en stor chans att tjäna en lukrativ jobb.

Kostnaden för en kandidatexamen kan variera beroende på typ av skola, platsen i skolan och den tid den studerande tar att slutföra programmet. Kontakta högskola eller universitet du valt för mer information om programkostnader.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i Installations kan njuta av en karriär i en mängd olika områden. Konstruktion, miljö, elteknik och värme, ventilation och luftkonditionering är alla snabbväxande branscher med många möjligheter för dem med en kandidatexamen. Vissa jobb kan omfatta utveckling av nya energibesparande metoder för konstruktion, övervaka byggandet av strukturer, eller specialiserat sig på konstruktion och utveckling av elektriska system för byggnader. Många av dessa yrken erbjuder unika utmaningar och många möjligheter till avancemang. Några av dessa branscher har potential att vara mycket lukrativ.

Ansökan om en kandidatexamen i Installations kan göras online i några få enkla steg. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.