Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför flera olika Kandidatexamen i Byggnadsteknik i Portsmouth, Storbritannien 2024

1 Kandidat Program i Byggnadsteknik i Portsmouth, Storbritannien 2024

Översikt

Portsmouth var under historien, en av de mest kända Englands hamnar. Det finns flera lokala högskolor och University of Portsmouth, med noterbara prestationer i matematik lag, och biologiska vetenskaper.

Byggteknik är ett spännande område som förenar anläggningsteknik, konstruktionsteknik och byggledningsprinciper. Den täcker hela livscykeln för ett byggprojekt från dess start till färdigställande.

Studenter som bedriver en examen i byggnadsteknik kommer att fördjupas i en omfattande läroplan som fördjupar sig i olika aspekter av byggprojekt. De kommer att få värdefull kunskap inom områden som strukturanalys och design, geoteknik, projektledning och bygglagar och regler.

Utexaminerade kan göra karriärer som byggnadsingenjörer, ansvariga för att designa och övervaka byggprojekt för att säkerställa att de slutförs säkert, i tid och inom budget. De kan också utforska roller som projektledare, hantera planering, schemaläggning, budgetering och genomförande av byggprojekt. Andra kan hitta arbete som estimerare, geotekniska ingenjörer eller byggnadsingenjörer.

När vi fortsätter att utveckla och expandera vår byggda miljö kommer yrkesverksamma inom detta område att spela en avgörande roll för att forma en hållbar och effektiv framtid för alla.

UK, Storbritannien är mer än 300 år gammal och består av fyra konstituerande länder: England, Skottland, Wales och Nordirland. Storbritannien har varit ett centrum för lärande för de senaste 1000 åren och har många gamla och framstående universitet. Utländska studenter utgör en betydande andel av studenterna vid brittiska universitet.

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.

Läs mer

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Storbritannien
 • Ingenjörsstudier
 • Byggnadsteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Närliggande studieområden