Keystone logo
Kontakta skolor direkt - Jämför 19 Kandidatexamen i Byggnadsteknik 2024

19 Kandidat Program i Byggnadsteknik 2024

Översikt

En kandidatexamen kan vara hörnstenen i utbildningen för någon som vill lära sig mer om ett specifikt intresseområde. Programmen tar normalt tre till fyra år att slutföra. Denna grad kan ge eleverna en konkurrensfördel över andra när det är dags att driva en karriär i arbetskraften.

Vad är en kandidatexamen i byggteknik? Denna grad ger en djup överblick över bygg och infrastrukturhantering. En student som får en examen inom byggteknik kan lära sig att navigera i olika delar av ett projekt, från civilingenjör till design och ledning. Studenter väljer typiskt fokus, som mekaniska projekt, motorvägar eller byggnader. De kan lära sig om uppskattning, planering och olika byggmaterial och deras användningsområden. Denna grad kan också hjälpa till att förbereda eleverna att bli licensierade ingenjörer inom byggnadsfältet.

Denna grad ger studenterna möjlighet att ta en helhetssyn i ett byggprojekt. De kan förvärva färdigheter i planering, kommunicera med olika intressenter, kritiskt tänkande och kreativitet, som alla har både professionella och personliga applikationer.

Kostnaden för en kandidatexamen i byggteknik beror på universitetets och programmets varaktighet. Projektiva studenter inom byggteknik bör titta på olika universitet för att hitta ett program som passar deras behov.

Beroende på om en student väljer en koncentration inom detta ämnesområde, kan en kandidatexamen med en examen inom byggteknik vara mycket marknadsförbar inom byggnadsområdet. Vissa akademiker arbetar för privata företag eller inom den offentliga sektorn. De typer av yrken som finns tillgängliga kan omfatta projektledare, projektingenjör, estimat, superintendent eller operationschef.

En kandidatexamen inom byggteknik erbjuds på högskolor och universitet över hela världen. För de som föredrar att studera på distans, kan det finnas flera alternativ på nätet i det här fältet att välja mellan. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Ingenjörsstudier
 • Byggnadsteknik
Studiefält
 • Ingenjörsstudier (19)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat