Keystone logo

12 Kandidat Program i Företagsekonomi Affärer Business Intelligence 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Affärer
  • Business Intelligence
Studiefält
  • Företagsekonomi (12)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Affärer Business Intelligence

Studenter intresserade av datavetenskap, analytics och informationssystem inom företagen ofta väljer att bedriva en kandidatexamen i Business Intelligence. Denna grundexamen program ger deltagarna en förståelse för utformning och förvaltning av informationsbehandlingssystem i affärssammanhang.

Vad är en kandidatexamen i Business Intelligence? Den omvärldsbevakning examen kombinerar koncept från datavetenskap, datahantering och finans. Studenter i utbildningsprogrammet utvecklar starkt system och nätverksadministration, programmering och databaskunskaper samtidigt lära sig hur dessa områden gäller affärssammanhang och finansiella transaktioner. Deltagarna kan fokusera på ett tekniskt spår, välja djupgående engineering, mjukvaruutveckling och databashantering kurser. Alternativt kan studenter intresserade mer av affärssidan av programmet koncentrera sig på affärsanalys, på hög nivå design och finans koncept.Alla utexaminerade lämnar programmet med en grund av affärs klasser och tekniskt projektarbete lämplig för forskarutbildning eller yrken inom analys.

Studenter som vill ha en väl avrundad utbildning i teknik och affärsnytta ur ett business intelligence examen. Klasserna har en blandning av kompetenser som akut behövs i dagens företags atmosfär. Program akademiker är kunniga inte bara om datavetenskap och informationssystem, utan också med finansiella industrin koncept och hur analytics kan vara användbar i affärssammanhang.

Den tid det tar att slutföra kandidatexamen varierar beroende på individuella behov program och undervisning varierar mellan institutioner. Intresserade studenter bör fråga om varje institutions tid och ekonomiska krav.

Grad innehavare Business intelligence är i hög efterfrågan i de flesta branscher.Deras kompetens kan användas i nätverksadministration och informationssystem design, databashantering och systemanalys. Organisationer behöver också program akademiker kompetens inom affärssidan av teknik, skapar en efterfrågan på affärsanalytiker, yrkesverksamma teknisk dokumentation, konsulter, projektledare och tech leads. Studenter som fokuserar på analys kommer att hitta en mängd olika positioner i det framväxande området stora data analytiker.

Blivande studenter kan hitta en institution med business intelligence kurser och inriktning som passar deras intressen genom att söka vår omfattande databas med skolorna. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.