Keystone logo

6 Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Buddhistiska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Humaniorastudier
  • Teologi
  • Buddhistiska studier
Studiefält
  • Humaniorastudier (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Humaniorastudier Teologi Buddhistiska studier

En kandidatexamen är en bestämd studiekurs som normalt kan slutföras inom fyra år. Fylla i kurser visar kunskaper i ämnet för examen.

Vad är en kandidatexamen i buddhologi? Buddhologi program utforska historia, filosofi och sociala konsekvenserna av buddhistiska läran. Eleverna kommer ofta engagera sig i kurser som introducerar dem till litteraturen, språk, religion och historia södra och östra Asien som den hänför sig till buddhismen. Klasserna skulle omfatta tvärvetenskapliga program som innehåller filosofi, språk, konsthistoria eller antropologi. Studenter kan ta klasser med titlar som buddhismen och globalisering eller Introduktion till asiatiska buddhistiska traditioner.

Tjänar en Bachelor i buddhologi har många fördelar för studenter. Denna grad öppnar upp möjligheten för en karriär i många högt betalda och expanderande fält.Tillsammans med ekonomiska fördelar, studenterna få världsliga kunskaper som kan tillämpas i hela sitt liv.

Kostnaden för en kandidatexamen i buddhologi kan variera beroende på institution som erbjuder det. Kontakta skola ditt val för specifik information om kostnader i samband med diplomet.

Fortsatt religionskunskap är en populär riktning för dem som utövar buddhistiska studier. Många människor med denna grad söka jobb som lärare eller kaplaner. Andra branscher med karriärmöjligheter med anknytning till detta område av studien omfattar företag, rådgivning, lag och den akademiska världen. Det finns vissa yrken som kan förbättras genom specialiserad utbildning intjänas genom buddhistiska studier. Journalister, affärsmän och politiker är bland dem som kan dra nytta av den kunskap lärt när du fyller i kurser som krävs.Många människor använder denna grad som en språngbräda innan uppnå en avancerad diplom, såsom en master-eller doktorsexamen, nödvändigt för vissa yrken.

Om du är intresserad av en kandidatexamen i buddhologi, överväga att tillämpa på nätet idag. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.