Keystone logo

4 Kandidat Program i Biovetenskap Botanik 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Biovetenskap
 • Botanik
Studiefält
 • Biovetenskap (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Biovetenskap Botanik

  En kandidatexamen ger upphov till studenter som vill bli yrkesverksamma inom sitt ämnesområde. Inte bara ger en kandidatexamen en pedagogisk ram, det gör det också möjligt för studenterna att få grundläggande kunskaper i fältet.

  Vad är en bachelor i botanik? Människor som har en stark kärlek till växter och vill öka sin kunskap om hur dessa organismer existerar, spridar och bidrar till världens ekosystem kan vara intresserade av en bachelor i botanik. Under programmet lär lärare hur växter fungerar på mobilnivå, hur de har utvecklats över tiden och hur de interagerar med varandra i olika fysiska miljöer. Människor som går igenom detta program lär sig också om potentiella problem som växtvärlden står inför och hur forskning och vetenskap kan klara av dessa problem.

  De som har en grundutbildning i botanik kan bidra till att bevara växtvärldens hälsa, skönhet och funktion, inklusive jordbruk, trädgårdsodling och ekologi. Förutom att hjälpa världens matleverans kan dessa färdigheter bidra till att förhindra utrotning av kritiska växtformer.

  Kostnaden för inskrivning i en bachelor i botanikprogram varierar avsevärt från en skola till en annan. Det kan bero på var skolan ligger och institutionens specifika programfunktioner.

  Professionella som går ut med en kandidatexamen i botanik kan hitta ett antal arbetstillfällen inom jordbruket. Jordbruksföretag behöver utveckla strategier för hur man bevarar marken och säkerställa livsmedelsproducerande växters hälsa för att mata länder över hela världen. Kandidater har också möjligheter i akademiker om de vill fortsätta sin utbildning och få en magisterexamen eller doktorsexamen.

  Människor som inte bor nära ett universitet kan tycka att det är fördelaktigt att ta online kurser för att tjäna sin examen. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.