Keystone logo

0 Kandidat Program i Biovetenskap Hortikultur Blomsterhandlare 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Hortikultur
Studiefält
  • Biovetenskap (0)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Kandidat Program i Biovetenskap Hortikultur Blomsterhandlare

Kandidat utbildningsnivå handlar om att få en grundläggande förståelse för ett valt område. En kandidatexamen vanligen krävs som en förutsättning innan en examen kan bedrivas. Efter slutförandet av en kandidatprogrammet, kan studenter välja att antingen fortsätta sin utbildning eller ange arbetslivet.

Vad är en kandidatexamen i blomsterhandlare? Området floristik behandlar hantering, omsorg, ordning, och handel med blommor. Floristik program införliva normalt inslag i alla dessa områden, men inte nödvändigtvis blomma tillväxt. Även kandidatprogrammen i blomster kan vara relativt låg nivå, är detta typiskt så mycket utbildning som krävs för att bli en florist. Studera floristik är också mycket ett speciellt inriktad kunskapsområde. Många studenter kommer att välja att studera verksamheten tillsammans blomster så att de kan köra sina egna blomsteraffär.

En stor fördel som studerar blomster njuta är hur specifika området är, eftersom eleverna inte kommer att tvingas att ta onödiga kurser. Blomman arrangera kunskaper som lärs ut kommer att bidra till att finna mer och högre välbetalda jobb inom området.

Precis som alla andra program för högre utbildning, det belopp som det kostar att tjäna en kandidatexamen i blomsterhandlare varierar med det särskilda programmet du väljer. Att få mer information om skolan, studiernas längd, och bredare utbildningsstandarder för landet kommer att avslöja vad du bör föregripa betala i undervisning och avgifter.

Den vanligaste jobb som du kan uppnå med en kandidatexamen i blomsterhandlare är florist. Men det finns många olika typer av florister. Vissa väljer att köra sin egen blomsteraffär, medan andra kommer att arbeta med en befintlig blomsteraffär. Många livsmedels eller varuhus har en egen blomsteravdelning, som sysselsätter florister för mer lön. Dessutom är det möjligt att arbeta i grossist floristik.

Om du är intresserad av att bli en florist, börjar dina studier. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.