Keystone logo

1 Kandidat Program i Sjukvård Hälsovårdsteknik Bioteknik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sjukvård
  • Hälsovårdsteknik
  • Bioteknik
Studiefält
  • Sjukvård (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Popular study format

Popular education type

Popular locations

Kandidat Program i Sjukvård Hälsovårdsteknik Bioteknik

För att få en kandidatexamen krävs det en stor mängd hårt arbete. Denna kurs med fokuserad studie tar i allmänhet ungefär fyra år och kan hjälpa dig att göra dig mer attraktiv för potentiella arbetsgivare.

Vad är en kandidatexamen i bioengineering? I allmänhet kombinerar detta område komponenter av biologisk studie och teknik med varierande grad av fokus på den ena eller den andra. Det kan omfatta ämnen som genteknik, biokemisk syntes och utveckling av medicinsk protetik. Kurser kan omfatta biologirelaterade ämnen som fysiologi samt ämnen relaterade till teknik som robotik.

Med en ökande efterfrågan på experter inom bioteknik samt intresse för biologins forskning blir expertis inom bioengineering mer önskvärd än någonsin. På grund av fältets strikta natur får studenterna ofta färdigheter i tidshantering och organisation samt kritiskt tänkande.

Kostnaden för en kandidatexamen i bioengineering beror på många olika faktorer. Den institution som man väljer kommer att ha störst effekt. Till exempel kostar en privat institution i stort sett mycket mer än en offentlig institution.

Att erhålla en kandidatexamen i bioengineering öppnar dörren till flera olika karriärmöjligheter. Bioengineers är kvalificerade att bli biomedicinska ingenjörer, ansvariga för att skapa artificiella inre organ, en framsteg i medicin som sparar liv. Kandidater från programmet kan också bli konstruktörer av protetiska delar, vilket skapar yttre extremiteter för att förbättra livskvaliteten hos personer som har lidit olyckor eller katastrofer. Förutom att skapa dessa viktiga teknologier är experter på området också kvalificerade för biomedicinska underhållstjänster och kan bli tekniker ansvariga för installation och reparation av medicinsk utrustning.

Att bedriva en kandidatexamen i bioengineering är en resa som är lika olika som själva fältet. Du kan ta lektioner lokalt, online eller till och med utomlands. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.