Keystone logo

11 Kandidat Program i Studier i ekonomi Beskattning 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Studier i ekonomi
 • Beskattning
Studiefält
 • Studier i ekonomi (11)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Studier i ekonomi Beskattning

  En kandidatexamen normalt avslutas i fyra år. Beroende på skolan och område för studien, kan det ta mellan tre och fem år. Detta grundexamen är vanligtvis tjänat innan en magisterexamen.

  Vad är en kandidatexamen i beskattning? Denna examen är vanligtvis en specialitet inom ett bokföringsprogram och fokuserar på att förbereda specialister inom skatt förberedelse. Allmänna kurser i bokföring vidtas, inklusive redovisning, ekonomistyrning, internationell affärsjuridik, förvaltning, organisationsbeteende och marknadsföring. Skattespecifika kurser finns också ett fokus och kan inkludera federal inkomstskatt, företagsbeskattning och finansiell uttalande analys. Program syftar till att utveckla en förståelse för skattehantering för både företag och privatpersoner. Det är viktigt att notera dock att på grund av komplexiteten i skattelagstiftningen, de flesta studenter väljer att enbart koncentrera sig på ett område.

  Fördelarna med att slutföra ett skatteprogram inkluderar möjligheten att arbeta i skatt förberedelse eller starta ett eget företag som en skatt beredare. Du kan kompetent slutföra nödvändiga blanketter för en mängd olika klienter, se till att de är ordentligt uppfylla sina skattemässiga skyldigheter.

  Kostnaden för ett program är svår att uppskatta beroende på variationer i program och skolor. Det bästa sättet att ta reda på din troliga kostnader är att kontakta finansiella stödet kontor på din valda skolan.

  Akademiker i ett program är beredda att arbeta som skatte revisorer och sitta i all nödvändig licensiering. Studenter kan också fungera som skatt utgivare. Sysselsättningen kunde hittas med regeringen eller privata arbetsgivare. Detta inkluderar att arbeta i din egen skatte förberedelse företag eller arbetar för en skatte förberedelse företag. Dessutom är du beredd att arbeta i ett företags ekonomiavdelning.Vanliga karriärmöjligheter för akademiker i en skatte kandidatexamen program inkluderar även revisor och skatt advokat, men det bör noteras att bli en advokat kräver ytterligare utbildning.

  Om du är intresserad av att hjälpa människor navigera ofta förvirrande värld av skatter, sedan en kandidatexamen i beskattning kan vara för dig. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.