We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

6 Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Bakning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Livsmedelsvetenskap
  • Matlagningskonst
  • Bakning
Studiefält
  • Livsmedelsvetenskap (6)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Livsmedelsvetenskap Matlagningskonst Bakning

För att få en kandidatexamen, tar eleverna en rad olika kurser och fokuserar sedan på ett visst studieområde. Dessa grader kräver i allmänhet flera år att slutföra och kan kombinera formell träning med praktisk lärande. Kandidater ska ha tillräckliga färdigheter att utföra på högre nivå än sökande utan grader eller relevant erfarenhet.

Vad är en kandidatexamen i bakning? Coursework på detta område innefattar utbildning inom teknik och vetenskap för att förbereda bakverk. Eleverna lär sig om ingredienser och förfaranden för att förbereda en mängd olika livsmedel. De kan specialisera sig i en viss typ av bakning, såsom bakverk, bröd, kakor eller glutenfria metoder.

Studenter som är inskrivna i en Bachelor i Baking-program får förmågor som de behöver för att lyckas utöver allmänna kompetenser. Aspirerande bagare kommer att lära sig hur man följer instruktioner, hanterar tid och lager och beräknar avkastning. Formell träning förbereder akademiker att konsekvent skapa produkter som vädjar till konsumenterna.

Kostnaden för en kandidatexamen i bakning varierar beroende på institutionen. Allmänna universitet och kulinariska eller gästfrihet skolor erbjuder denna kurs, och potentiella studenter kanske vill jämföra utgifter för varje alternativ. De flesta heltidsprogram tar fyra år, men det kan vara möjligt att få accelererade planer.

Kandidater med en kandidatexamen i bakning kan hitta anställning som bagare eller bakverkskockar. Vissa bagare säljer föremål som är heta ur ugnen medan andra producerar färdiga eller färdiga produkter för butiker, företag eller institutioner. Positionerna som en examen är kvalificerad beror på vilka typer av bakning som han eller hon utmärker. Bakprogram kan också ge utbildning i affärsunderlag för att förbereda eleverna att öppna sina egna bagerier eller hantera befintlig verksamhet.

Universiteter och kulinariska skolor runt om i världen erbjuder kandidatexamen i Bakningsprogram. Online kurser kan innebära att du studerar recept och tittar på videoklipp och kräver att eleverna övar hemma eller i en licensierad anläggning. För att komma igång, leta efter ditt program nedan och kontakta direkt administrativ kontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.