Keystone logo

95 Kandidat Program i Teknologistudier Automatisering 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Teknologistudier
  • Automatisering
Studiefält
  • Teknologistudier (95)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Teknologistudier Automatisering

En kandidatexamen är ofta en av de första högskolanivåer som en person bedriver efter gymnasiet. Denna akademiska examen kan ta var som helst från tre till fem år för att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i automation? Studien av automation kan omfatta robotteknik, elektrooptik, cybersäkerhet, kommunikation, sensorer och många andra vetenskapliga teknologier. Ofta är denna typ av program utformad för att ge deltagarna en expertis inom robotteknik. Varje universitet kan ha en annan väg för denna examen. Vissa kan till och med erbjuda olika inriktningar för forskare i detta program. Krav som krävs kan innefatta eller likna introduktion till programmering och problemlösning, datorstödd design, matematik för ingenjörer och principer för robotik.

Det är vanligt för denna typ av program att hjälpa eleverna att utveckla vetenskaplig forskning, kritiskt tänkande och ledarskapsförmåga. Dessa avancerade förmågor kan göra en kandidat mer marknadsförbar inom automationsfältet, men de kan också förbättra en persons liv på andra sätt. Till exempel är bättre kritiskt tänkande ett viktigt vardagsverktyg.

Kostnaden för en kandidatexamen i automation kan variera från en skola till en annan. Ofta spelar plats och programvaraktighet stor roll i undervisningen. För att få en uppskattning kan eleverna behöva kontakta ett universitet direkt.

Vilken typ av karriär kan denna utbildning leda till? Det beror delvis på en studerandes arbetslivserfarenhet och annan utbildning. Men många studenter med denna grad fortsätter att bli robottekniker, professorer, matematiker, statistiker, tillverkningsspecialister och automationsforskare. Denna utbildning kan också användas som en stigande sten för högre grader, som en masters eller doktorsexamen.

Var erbjuds detta program? Universitet runt om i världen erbjuder en bachelor i automation eller något liknande både på campus och online. Klar att ansöka? Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.