Keystone logo

18 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Asiatiska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Asiatiska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (18)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Asiatiska studier

En av de mest populära akademiska högskoleutbildningarna tar en kandidatexamen på ungefär fyra till sex år för en heltidsstudent att slutföra. Generellt erbjuds det inom ett stort antal studier och tillåter studenter att bedriva karriär vid examen eller fortsätta till mer avancerad studie.

Vad är en kandidatexamen i asiatiska studier? Liksom andra internationella områdestudier fokuserar detta examen ofta på en viss region och kan vara ett bra alternativ för studenter intresserade av den större roll som regionen spelar på världsarenan. Studenter som söker en kandidatexamen i asiatiska studier väljer vanligtvis ett fokusområde, som politik, språk, historia eller kultur, och i vissa program kan det också anges en region, såsom Sydostasien. Denna examen kan innefatta tvärvetenskaplig studie, och kandidater kan också förstå hur Asiens plats i en globaliserad värld är grundlig.

Studenter som tjänar en kandidatexamen i asiatiska studier uppnår vanligtvis kunskaper i diplomati, analys och kulturell medvetenhet. Dessa färdigheter är ofta kritiska i en tid av globalisering, där olika kulturer samlas utan att nödvändigtvis ha en fullständig förståelse för hur de fungerar.

Kostnaden för att slutföra en kandidatexamen i asiatiska studier varierar beroende på var en student bor och vilken typ av utbildningsinstitution som erbjuder examen. Privata universitet kostar vanligtvis mer än offentliga eller statliga skolor. Studenter kan också hitta dem kvalificerade för stipendium eller rabattprogram.

Kompetens- och kunskapsstudenterna med en kandidatexamen i asiatiska studier får öppna dörren till ett antal karriärer som internationell politisk rådgivare, diplomat, museumsassistent, lärare och mer. Som myndigheter i en viss region går akademiker ofta till de bästa beslutsfattande ställningarna som kräver omfattande kunskaper om ett område och förmågan att dela den kunskapen med andra.

Många skolor erbjuder en kandidatexamen i asiatiska studier, och det kan finnas online-alternativ för studenter som behöver ett mer flexibelt schema eller har svårt att resa till en fysisk plats. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.