Keystone logo

86 Kandidat Program i Teknologistudier Artificiell intelligens 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Teknologistudier
 • Artificiell intelligens
Studiefält
 • Teknologistudier (86)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Kandidat Program i Teknologistudier Artificiell intelligens

  En kandidatexamen är ett post-secondary akademiskt program som vanligtvis avslutas inom tre till fem år. Studenter som vill gå in på en examen eller professionellt program måste vanligtvis ha en kandidatexamen. Den tilldelade examen kan kallas kandidatexamen eller kandidatexamen beroende på studiet och antalet fordringar.

  Vad är en kandidatexamen i artificiell intelligens? Denna grad förbereder eleverna att utveckla program för artificiell intelligens, till exempel taligenkänning, ansiktsigenkänning och språköversättning. Studier kan omfatta data mining, avancerad matematik, teknik och robotik. En capstone-upplevelse eller praktikplats utreder många program och förbereder eleverna för karriär och examensarbete.

  Att tjäna en kandidatexamen i artificiell intelligens kan utveckla starka analytiska tänkande färdigheter och problemlösande förmågor som gynnar akademiker personligen och professionellt. Kandidater kan också utveckla kunskaper i data mining och analys som kommer att öppna dörrar i ett brett spektrum av branscher.

  Kostnaden för en kandidatexamen beror på den valda skolan och längden på studien. Eleverna ska undersöka eller kontakta potentiella skolor för att säkerställa att de har den information de behöver.

  Att ha en kandidatexamen i artificiell intelligens kan öppna dörren till nya och spännande karriärvägar. Möjliga jobb inkluderar datavetenskapare, maskininlärningspersonal eller datoringenjör. Någon som tycker om undervisning kan utbilda andra att utveckla och använda artificiell intelligens eller kanske vill lära sig på gymnasiet eller på högre utbildning. Ett annat alternativ är att sälja för företag som marknadsför produkter för artificiell intelligens till konsumenter. Det här är ett växande område, så jobb kan bli tillgängliga om några år som inte existerar idag.

  Projektiva studenter kan bedriva en kandidatexamen i artificiell intelligens på en högskola eller universitets campus, eller möjligen på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.