Keystone logo

8 Kandidat Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Arbetsrelationer 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i administration
  • Personaladministration (HR)
  • Arbetsrelationer
Studiefält
  • Studier i administration (8)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i administration Personaladministration (HR) Arbetsrelationer

För alla företag, gångjärn framgång ofta på lyckan hos de anställda. När du behandlar anställda som de gör en skillnad, är de skyldiga att arbeta hårdare för dig. Tjänar en Bachelor i arbetsmarknadsförhållanden kan hjälpa dig att göra arbetsmiljön bättre för både medarbetare och övre ledning.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i arbetsmarknadsförhållanden? Denna typ av program är lämpligt för studenter som är intresserade av ledande befattningar som handlar direkt med de anställda. Kurser tenderar att fokusera på att utveckla analytisk social kompetens för att hjälpa till att lösa problem som dyker upp på arbetsplatsen. Utöver de allmänna kurser kraven på en institution, klasser fokuserar på arbetsrätt, historia, politik, industripsykologi, organisationspsykologi och mer. Det brukar ta cirka fyra år för att tjäna en sådan grad. Eftersom de flesta program erbjuder online-kurser, är denna grad lämplig för internationella eller distansstuderande samt.

&nbsp

Tjänar en kandidatexamen i anställningsförhållanden kan hjälpa eleverna att utveckla bättre inter och problemlösning färdigheter. Denna typ av program har ofta många kurser tillgängliga på nätet, vilket också gör den perfekt för distansstuderande. Det är en examen som kan vara värdefullt när en elev finner anställning.

&nbsp

Kostnaden för att tjäna en sådan grad beror på var studenter väljer att studera, samt om klasser tas online eller på campus. För att till fullo förstå alla kostnader i samband med din visst program, forskning det väl innan applicering.

&nbsp

Studenter som tjänar en kandidatexamen i anställningsförhållanden kan ofta hitta arbete inom områden som handlar direkt med de anställda. Sådana positioner kan omfatta fackliga ledare, utbildare, personal, konsulter och förmåner chefer.Studenter som vill bli mer konkurrenskraftiga på detta område kan också bedriva forskarutbildning certifikat eller avancerade grader i anställningsförhållanden.

&nbsp

Det är oftast ganska lätt att applicera på ditt program val genom att fylla i och skicka in en ansökan online. Om du vill veta mer, söka efter program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.