Keystone logo

5 Kandidat Program i Företagsekonomi Fastigheter Anläggningsförvaltning 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Företagsekonomi
  • Fastigheter
  • Anläggningsförvaltning
Studiefält
  • Företagsekonomi (5)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Företagsekonomi Fastigheter Anläggningsförvaltning

En kandidatexamen är oftast den första examen som förvärvats i en elevs akademiska karriär. Program ger vanligtvis en allmän högskoleutbildning samt fördjupade kunskaper och färdigheter i ett valt specialområde. Graden kan användas för inträde i en önskad yrke eller för att lägga grunden för vidare studier på masternivå.

&nbsp

Vad är en kandidatexamen i Facility Management? Fastighetsägare övervaka funktionerna i en fysisk miljö genom att samordna organisationens supporttjänster. De ser till gäster och arbetstagare är bekväm så att affärsverksamheten kan flyta smidigt. Curriculum kretsar kring förståelse för behoven hos anläggningens ägare och hyresgäster samt integrera teknik, processer och servicepersonal för att möta dessa behov. Allmänna affärsstudier kombineras med utbildning i byggsystem.Kurser kan omfatta facility management principer, projektledning, fastighetsplanering och utveckling, statistik, ekonomi och HVACR system (värme, ventilation, luftkonditionering och kylning).

&nbsp

Fördelar med programmet inkluderar utveckling av kritiskt tänkande och problemlösningsförmåga. Dessa ledningskompetens kan användas för att uppnå viktiga mål och förbättra livskvaliteten.

&nbsp

Kostnaden för att driva en kandidatexamen i Facility Management varierar från en skola till en annan beroende på läge och läroplanen krav. Möjligheter finns på en global skala. Eleverna bör forskning sina alternativ och välj det val som bäst motsvarar deras behov och mål.

&nbsp

Akademiker kan räkna med en ljus utsikterna för karriärer inom området. Företag, sjukhus, flygplatser, hotell och evenemang platser alla behöver kvalificerad personal för att samordna tjänster för sina lokaler.Prov jobb inkluderar direktör eller planerare av byggnadsteknik, fastighetsansvarig eller regissör, ​​och administrativ service manager. Färdigheter kan också tillämpas på arbeten i relaterade befattningar såsom arkitektoniska och byggplanerare eller systemvetare. Ytterligare ledande positioner finns i catering, städning och säkerhetsorganisationer. Akademiker kan vilja använda sina kunskaper och färdigheter för att starta eget tjänsteföretag.

&nbsp

Ta första steget mot en spännande och utmanande karriär. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.