Keystone logo

93 Kandidat Program i Konststudier Animation 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Konststudier
  • Animation
Studiefält
  • Konststudier (93)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Konststudier Animation

Många människor blev kär i animerade inslag när de var barn och förde den kärleken i hela sitt vuxna liv. Idag har animation hittat många nya arenor, bland annat tv-spel, utbildningssystem och eget förlag filmer. Vissa skulle vilja vända sin kärlek till animering till en karriär. En kandidatexamen i animation ger dem ett försprång i den konkurrensutsatta animation industrin.

Vad är en kandidatexamen i Animation? Denna grad täcker i allmänhet både klassiska och datorbaserade animation tekniker. Det lär eleverna att ge "en illusion av liv" genom kurser i berättande, presentation och karaktärsutveckling. Kurser täcker teckning och komposition, nyckel inramning och dator motion capture.

De flesta animationsprojekt är på ett kort schema och en stram budget. Projektledare vill animatörer som kan komma in i ett projekt och komma igång.En kandidatexamen i Animation visar att en potentiell anställd har satt i gång att lära sig sitt hantverk, och är väl förtrogen med branschen standardiserade metoder och verktyg. Dessutom har många studenter tycker att en solid pedagogisk jord befriar dem att koncentrera sig på sitt konstnärliga uttryck.

Kostnader för detta program varierar kraftigt från institution. Eleverna kan räkna med att betala termins och arbetskraftavgifter. Fjärr elever behöver en bärbar dator och höghastighetsinternet anslutning. Animationen Programmet varar i allmänhet 3-5 år.

Många studenter arbetar för en stor studio. Nyanställda ofta specialiserade på en aspekt av animation. För traditionella animationsprojekt, nykomling slutföra ofta in mellan ramarna tills de blev erfaren nog att utforma karaktärerna och producerar nyckelramarna själva.Dator animatörer ofta specialiserade på antingen karaktärsskapande (mesh generationen), animation rigg, nyckel bildruta-animering, motion capture, texturering eller efterbearbetning. Andra studenter arbetar för media eller reklambyråer i en mängd olika uppdrag. Mindre företag tillåter ofta anställda att bli en jack-of-all-trades i animeringen pipeline.

Animation eleverna kan hitta ett antal institutioner över hela världen. De som på avlägsna platser kan ofta komplettera sin utbildning på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta antagningskontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.