Keystone logo

51 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Amerikanska studier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Amerikanska studier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (51)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Amerikanska studier

Kandidatexamen ger grunden för att få kvalificerad anställning eller genomföra ytterligare studier som leder till professionell karriär. Vissa studenter studerar året runt, medan andra tar somrar bort för att tillbringa tid med familjen eller jobba på ett säsongsbetonat jobb.

Du kanske är nyfiken, vad är en kandidatexamen i amerikanska studier? De flesta sådana program är centrala på ett forskningsbaserat sätt att förstå USA: s historia och kultur. Studenter analyserar i allmänhet ämnen som språk, humaniora och internationella relationer. Populär kultur, etniska minoriteter och religion kan också ingå i läroplanen. Program erbjuds på olika platser runt om i världen, men många väljer att spendera en del av sin tid på att studera vid ett universitet i USA.

De från andra länder stärker vanligtvis sina engelska färdigheter mycket genom sina studier. Amerikanska och utländska studenter liknar vanligtvis sina kuriositeter med en tillfredsställande förståelse för USA och dess folk. Datainsamling och presentationsteknik kvalificerar dessutom kandidater för högt betalande arbetsmöjligheter.

Varje högskolan har sin egen prisstruktur. Studenterna bör granska undervisningen och avgifterna de skulle vara ansvariga för innan de anmälde sig i ett program. Vissa personer kvalificerar sig för bidrag, stipendier och lån för att hjälpa till med kostnaden.

Amerikanska studier utexaminerade som planerar att arbeta för företag i Latinamerika, Europa, Asien eller Afrika som gör affärer med USA är ofta mer förberedda än andra för framgång i handeln. Journalister kanske kan göra ett bättre jobb när de rapporterar nyheter och berättar historier genom att förstå dagens händelser inom sina större sammanhang. Vissa akademiker kan säkra anställning som diplomater och informationsofficer.

Det finns institutioner som erbjuder en traditionell traditionell eller online-utbildning på olika platser runt om i världen. Även om det tar hårt arbete och engagemang för att tjäna en kandidatexamen, kommer du att njuta av processen om du väljer en major som du är särskilt intresserad av. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den valda skolan genom att fylla på i ledningsformen.