Keystone logo

20 Kandidat Program i Språk Engelska Akademisk engelska 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Språk
  • Engelska
  • Akademisk engelska
Studiefält
  • Språk (20)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Språk Engelska Akademisk engelska

En kandidatexamen är ett grundutbildningsprogram där deltagarna lär sig grunderna i sitt utvalda studieområde. Medan många individer examinerar och går direkt in i arbetsstyrkan, många får en kandidatexamen så att de sedan kan bedriva en mästers eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i akademisk engelska? Detta program fokuserar på att utveckla engelska och kommunikationsförmåga hos icke-engelsktalande individer. Målet är att utveckla deltagarnas färdigheter tillräckligt så att de känner sig bekväma och säkra på att använda dem i sina akademiska och yrkesmässiga liv. Instruktörer av detta program lär allmänligen strikt på engelska, och klasser är vanligen en "engelska-bara" miljö. Studenter får lära sig hur man tillämpar sina kritiska tänkande färdigheter när de utvecklar främmande språk kapacitet och bad att samarbeta med andra studenter från hela världen.

Personer som deltar i detta program har chansen att hämta många värdefulla färdigheter, som förmågan att kommunicera effektivt i skriftligt och talat engelska. Starka engelsktalande färdigheter önskas av de flesta organisationer runt om i världen. Studenter kan också utveckla en lust för livslångt lärande samt allmän språkmedvetenhet.

Kostnaden för en kandidatexamen varierar. Hur mycket studenter kan förvänta sig att betala för utbildning beror på ett antal faktorer, bland annat vart de väljer att gå till skolan och programmets varaktighet.

Kandidater från detta program har kompetenser som värderas i många olika branscher och det skulle göra dem ideala kandidater för ett antal positioner. Studenter kan hitta framgång i akademia, regering eller företag, som arbetar som instruktörer, internationella korrespondenter, journalister, copywriters, främmande språklärare, informationsofficer, redaktörer och forskare.

Många olika skolor erbjuder en bachelor i akademisk engelska. Online kurser är ett bra alternativ för studenter med ett upptaget schema. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.