Keystone logo

27 Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Agronomi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Biovetenskap
  • Jordbruksvetenskap
  • Agronomi
Studiefält
  • Biovetenskap (27)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Biovetenskap Jordbruksvetenskap Agronomi

Högskoleexamen som vill utveckla sina färdigheter och kunskaper inom ett visst område kan vilja fortsätta med kandidatexamen. Det tar ungefär fyra år att slutföra och är tillgänglig på universiteten över hela världen.

Vad är en kandidatexamen i Agronomi? Programmet är utformat för studenter som är intresserade av att lära sig om mark, grödor och de miljöfaktorer som påverkar dem. Många program berör det stora utbudet av ämnen som är relaterade till agronomi, även om vissa erbjuder studenter mer specialiserade studier. Vanliga kurser studenter kan ta med principer för markvetenskap, jordbruksfrågor, organisk kemi, integrerad ogräsförvaltning, växt- och växtgenetik, växtnäring och internationellt jordbruk. Specifika studier kan fokusera på områden som växtförädling, grödfysiologi och fodervetenskap.

Studenter som tjänar en agronomi kandidatexamen på grund av att de kan utveckla utmärkta analytiska färdigheter. Programmet gör det också möjligt för eleverna att bygga organisatoriska och planeringsfärdigheter som är fördelaktiga inom alla delar av livet.

Kostnad är ofta ett stort övervägande för studenter som vill fortsätta denna examen. Undervisningsavgifter och andra avgifter kan variera beroende på programmets varaktighet, skolans läge och andra faktorer. Att undersöka internationella alternativ eller online-program kan hjälpa studenter att hitta ett prisvärt program.

Kandidater med agronomi grad kan hitta en karriär inom en rad olika branscher, såsom regeringen, gödselföretag, media, resurshanteringsorganisationer, växtodlingsföretag, skolor och forskningsinstitut. Specifika jobbtitel kan innefatta marktesttekniker, grödforskningstekniker, fröanalytiker, spannspecialist, grödekonsult, jordbruksinstruktör, vatten- och markskyddsman och grödförsäkringsjusterare.

Ett agronomiprogram kan hittas på lokala eller internationella skolor. Vissa kan också vara tillgängliga online för dem som bor på distans. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.