Keystone logo

29 Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Afrikastudier 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Samhällsvetenskap
  • Områdesstudier
  • Afrikastudier
Studiefält
  • Samhällsvetenskap (29)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Samhällsvetenskap Områdesstudier Afrikastudier

En kandidatexamen bedrivs genom en högskola eller universitet och tjänade när en specifik studiekurs är slutförd. Denna grad kan användas på egen hand eller som en del av processen att tjäna en master-eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i afrikanska studier? Afrikanska studier program undersöka historia, kultur och upplevelser av afrikaner och människor av afrikansk härkomst. De flesta program kommer att ha en bred inriktning på det förflutna och inkludera nuvarande sociala, politiska och ekonomiska frågor som påverkar staterna i Afrika samhället på kontinenten och utomlands. Kurser kan omfatta ämnen som afrikansk konsthistoria, förkoloniala afrikansk historia och African American litteratur.

Kandidatexamen i afrikanska studier har många fördelar för globalt sinnade studenter. Ett brett utbud av jobb, inklusive dem med internationella möjligheter, blir tillgängliga för människor som slutför denna grad.Denna grad kan gynna dem som är intresserade av att nå en master-eller doktorsexamen.

Kostnaden för en kandidatexamen i afrikanska studier kan variera kraftigt beroende på om det erhålls från en offentlig eller privat skola. Hur lång tid det tar att slutföra programmet kan också påverka priserna. Kontakta institutionen ditt val för mer information om programkostnader.

Det finns många yrken som är potentiellt kan erhållas med en kandidatexamen i afrikanska studier. Myndigheter, politiska aktionsgrupper, PR-företag och medborgarrättsorganisationer kan alla vara intresserade av att anställa någon som har fått denna examen. Karriär alternativ inkluderar marknadschef, gemenskaporganisatör, socialarbetare och allmänt intresse förespråkar. Många av jobben kommer att förlita sig på den kunskap som lärt sig om kultur och människor. Detta fält har ett brett utbud av sysselsättningsmöjligheter, av vilka många omfattar möjligheter till avancemang och resor.

Ansökan om en kandidatexamen i afrikanska studier på nätet kan göras i några enkla steg. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.