Keystone logo

60 Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Affärsverksamhet och ekonomi 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i ekonomi
  • Ekonomi
  • Affärsverksamhet och ekonomi
Studiefält
  • Studier i ekonomi (60)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i ekonomi Ekonomi Affärsverksamhet och ekonomi

En examen i företagsekonomi och nationalekonomi ger studenterna kunskap om de grundläggande principerna för ekonomi och hur de påverkar internationell finansiering, offentlig politik och företagsledning. Akademiker är förberedda för avancerade utbildningsprogram eller karriärer inom många företag och finansbranschen fält, samt statliga och ideella organisationer.

Vad är en kandidatexamen i Business and Economics? Den grund verksamhet och ekonomi examen ger studenterna en bred grund av ekonomi begrepp och deras tillämpningar för företag och finans. Eleverna får lära dig hur begreppen produktion, leverans och konsumtion påverkar globala företag och myndighetsrelationer och internationella finansiella marknaderna, liksom enskilda företag och samhällen. Programdeltagare studie bank, corporate finance, investeringar och värdepapper, samt ekonomisk analys. Studenter kan fokusera sina kurser mot sina intressen eller karriärmål.Studieområden inom programmet inkluderar ekonometri, private equity och hedgefonder, internationell finansiering och företagsekonomi.

Studenter dra nytta av verksamheten och ekonomi utbildningsprogrammet på många sätt. Förutom att lära analytiska och kvalitativa metoder för att lösa ekonomiska problem, deltagarna få en förståelse för hur den ekonomiska utvecklingen påverkar besluten inom företagen.

Programstruktur och längd varierar beroende på universitetet, och som ett resultat, varierar totalkostnad mellan institutionerna. De flesta grundutbildningar kräver tre till fyra år av studier. Intresserade studenter bör forskning skolorna att få en tydlig vision av tid och undervisning investering för enskilda program.

Akademiker har en betydande kunskapsbas och kompetens som är värdefull i nästan alla miljöer affärer eller finansiering.Ett företag och ekonomi examen är värdefullt inom bank och finans, värdepappersföretag, företagsledning och internationella utvecklingsprojekt. Akademiker är också förberedda för positioner i statliga och ideella organisationer som kräver ekonomisk analys och finansiella ledningskompetens. Många studenter fullfölja detta grundexamen för att kvalificera sig för forskarutbildning studieprogram i specialiserade områden såsom ekonometri eller MBA.

Eleverna kan hitta en lämplig institution genom att söka vår omfattande databas med skolorna för att jämföra kurser och områden av koncentration till sina karriärmål. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor i skolan som du väljer genom att fylla i täten formen.