Keystone logo

10 Kandidat Program i Företagsekonomi Affärsteknik 2024

Filter

Filter

 • Kandidat
 • Naturvetenskaplig kandidatexamen
 • Humanistisk kandidatexamen
 • BBA
 • Företagsekonomi
 • Affärsteknik
Studiefält
 • Företagsekonomi (10)
  • Tillbaka till huvudkategorin
  Platser
  Hitta fler platser
  Typ av examen
  Varaktighet
  Studietakt
  Språk
  Språk
  Studieformat

  Popular education type

  Kandidat Program i Företagsekonomi Affärsteknik

  En kandidatexamen i affärsteknik är grundkursen för att uppnå behärskning inom sitt område. Vanligtvis kan en kandidatexamen eller civilingenjör i företagsekonomi ta någonstans mellan tre och fem år för att slutföra och ge studenterna de nödvändiga byggstenarna för att genomföra en högre examen eller en karriär inom företagsledning.

  Först av allt, vad är en kandidatexamen i affärsteknik? En B.Sc. I Business Engineering består vanligtvis av tre huvudprogram: produktion och organisation; inköp och försäljning; och tjänster. I produktions- och organisationsprogrammet kan eleverna lära sig hur man mervärde till affärer genom att öka effektiviteten. Inköps- och försäljningsprogrammet fokuserar på dataanalys och förstå konsumentbeteende. Slutligen är tjänsteprogrammet inriktat på externa tjänster, såsom utvecklingsprojekt och kontraktskrivning. Studenter kan lära sig att förstå hur man bygger företag genom insamling och analys av data. Högskoleinnehavare ska vara versed i matematik, statistik och ekonomi.

  En B.Sc. i affärsteknik ger studenterna kunskaper om hur man utvecklar, driver och utökar ett företag. Studenter som har en B.Sc. kan vara berättigad att bedriva en MBA eller andra högre grader, samt högre betalande, ledande nivå jobb positioner.

  Kostnaden för en kandidatexamen i affärsteknik varierar mycket från skolan till skolan och från land till land. Konsultera med antagningskontor för att se vad som finns tillgängligt hos olika institutioner för att hitta en lämplig passform för dig.

  Vanligtvis uppnår akademikerna av affärsingenjörsprogram karriär inom elektroteknik, datavetenskap, fordonsindustri, projektledning, flyg och maskinteknik. Denna typ av examen kan finpeka elevernas organisatoriska, analytiska, kritiska tänkande och matematiska färdigheter. Examensinnehavare kan vara berättigade att arbeta hos företag små och stora, över hela världen.

  Det finns tusentals institutioner som erbjuder en bachelor i affärsteknik över hela världen, inklusive många online-alternativ. För att börja jobba mot din B.Sc., sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.