Keystone logo

17 Kandidat Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Affärsjuridik 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i juridik
  • Studier i bolagsrätt
  • Affärsjuridik
Studiefält
  • Studier i juridik (17)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i juridik Studier i bolagsrätt Affärsjuridik

En kandidatexamen är typiskt en fyraårig studieenhet där studenter täcker ett brett spektrum av ämnen inom en enda disciplin. Beroende på universitetssystemet kan programdeltagare behöva slutföra en serie kärnklasser samtidigt som de tjänar sin examen.

Vad är en kandidatexamen i företagsrätt? Som grundutbildningsvägen är affärsrättens område inriktat på juridik, etik, föreskrifter och bästa praxis inom företags- och handelsrätt. Kurser kan vara inriktade på internationella regler eller på lagar som är lokala vid universitetet och omfattar vanligtvis ämnen som arbetsrätt, beskattning, patenträtt och upphovsrätt. Förutom att studera de juridiska texterna och prejudikat som vanligtvis förekommer i verksamheten kan studenter välja mellan valfria ämnen inom ledarskap och organisationshantering.

Företagsrätt majors kännetecknas vanligtvis av sina skarpa analytiska färdigheter, deras breda kunskapsbredd med juridiska metoder och deras förmåga att genomföra grundlig och effektiv juridisk forskning. Forskare som är utrustade med dessa färdigheter är vanligtvis väl förberedda för att komma in på juridiska eller affärsliga arenor och utveckla framgångsrika karriärer.

Balansering av ekonomi i förberedelser för kandidatexamen kan förenklas med rätt hjälp. Prospektiva studenter kan hitta den mest korrekta informationen genom att undersöka program och kontakta direktvalet till sina högsta universitet.

Studenter som avslutar sin kandidatexamen kan vara berättigade till mer avancerade utbildningar, till exempel dem som tilldelar jurister eller jurister. För dem som vill komma in i sina karriärer direkt efter examen är möjligheter som advokater, juridiska rådgivare, juridiska administrativa samordnare och riskanalytiker vanligen rikliga. Utanför lagen använder många studenter sina kvalifikationer för att få höga positioner i personal, företagsrådgivning och affärsanalys.

Program som erbjuder eleverna en kandidatexamen i affärsrätten fokuserar vanligtvis på lagar på universitetets geografiska plats och kräver att eleverna ska delta i alla eller några av sina klasser i person. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.