Keystone logo

1 Kandidat Program i Studier i management Ledningsprogram Administrativ finans 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i management
  • Ledningsprogram
  • Administrativ finans
Studiefält
  • Studier i management (1)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i management Ledningsprogram Administrativ finans

Kandidatexamen program representerar den högsta nivån grundexamen eller certifiering som erbjuds i de flesta områden. Det är allmänt tas för en av två skäl: antingen eleven söker en karriär inom och vill ange det med en omfattande bakgrund kunskaper inom området historia och kunskapsbas, eller eleven syftar till att komplettera en grundexamen som en del av en större strävan efter en examen.

Vad är en kandidatexamen i Executive Finance? Det är ett grundutbildningen särskilt utformade för att vägleda eleverna som vill komma in i näringslivet i ledande roller genom att förse dem med ekonomiska kunskaper som syftar till att maximera sin förmåga att fatta välgrundade bedömningar som styr företagen mot maximal lönsamhet. Det tar vanligtvis fyra till fem år av heltidsstudier att slutföra, och det innehåller både allmänna affärs kurser som förvaltning och särskilda kurser i ekonomi ur arbetsledningen.

Fördelarna med att tjäna en kandidatexamen i Executive Finance är bättre förberedelse för det ekonomiska beslutsfattandet på företagsnivå och mer specifik utbildning i ledarskap och ledande roller än man skulle finna i en allmän civilekonomexamen.

Kostnader för examen varierar ganska lite beroende på en institutions läge och struktur, men i allmänhet, de matchar kostnaderna för att delta i skolan för andra program. Konsultera blivande skolor grundläggande undervisning profiler för mer information.

Studenter som får en kandidatexamen i Executive Finance tenderar att arbeta i företagens positioner, kommer in i arbetskraften i ledande roller eller roller som syftar till att mentor en mot en eventuell verkställande placering. De arbetar också i konsultpositioner, erbjuder utanför insikt till företag som behöver vägledning med sin ekonomi.

Online grund utbildningsprogram i executive finans är allmänt tillgängliga från samma skolor som erbjuder sina in-sits alternativ.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.