Keystone logo

84 Kandidat Program i Studier i administration Administration 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Studier i administration
  • Administration
Studiefält
  • Studier i administration (84)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Studier i administration Administration

En kandidatexamen är en tillgång till någon arbetsperson. Det visar en vilja att lära och flexibilitet som är önskvärt i de flesta yrken. Graden ger också en solid kärna av kunskap inom ett visst ämne.

Vad är en kandidatexamen i förvaltningen? Att tjäna en examen i administration har det slutgiltiga målet att undervisa elevernas ledarskap för att hantera de många separata uppgifter som behövs för att arbetsplatsen ska fungera smidigt. Teoretiska texter beskriver hur arbeten kan delegeras och effektiva arbetsgrupper bildas, och kompletterande verkliga världsaktiviteter sätter dessa teorier i praktiken. Administrativa färdigheter utgör ryggraden på arbetsplatsen: Det är ett jobb som möjliggör ett effektivt arbete på lägre nivåer.

Administrativa färdigheter som lärs ut på universitet är tillämpliga på många arbetsplatser. Starka organisatoriska färdigheter hjälper administratörer att hålla reda på de grupper som de övervakar. Uppmärksamhet på detaljer är viktigt för att företag ska kunna fungera smidigt. Kunskap om datorprogramvara som Microsoft Excel är avgörande för framgång i en modern kontorsinställning.

En kandidatexamen varierar i kostnad beroende på vilken institution som deltar. De flesta kandidatexamen tar minst tre år, med i genomsnitt fyra, vilket hjälper till att bestämma undervisningskostnaden.

Karriär inom administration är mycket lättare att komma in med en kandidatexamen som visar färdigheter och kunskaper inom fältet. Administration är ett brett fält som kan kombineras med andra intressen. Jobb som stadschefer eller verktygshanterare använder sig av delegationsfärdigheter och kunskaper om arbetsbeteende som följer med denna kandidatexamen. En skadeansvarig hos ett försäkringsbolag kan tillämpa utbildning i administration för att övervaka lag av försäkringsagenter.

Administrativa kandidatexamen är tillgängliga på de flesta universitet. Det är en populär grad, tillgänglig på institutioner från statsskolor till online-program. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.