Keystone logo

26 Kandidat Program i Hotell och turism Administratör för parker och grönområden 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Hotell och turism
  • Administratör för parker och grönområden
Studiefält
  • Hotell och turism (26)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Hotell och turism Administratör för parker och grönområden

Kanske den mest eftersträvas av alla eftergymnasiala utbildning grader är kandidatexamen ett intyg om avancerad kunskap typiskt tilldelas efter en kurs av intensiva studier vid ett universitet. Denna kurs kan vara upp till fyra år, beroende på studien, och är typiskt ett krav för högre betalda, vit krage jobb. En kandidatexamen är en förutsättning för en magisterexamen eller doktorsexamen.

Vad är en kandidatexamen i Parks and Recreation Management? Denna grad utrustar eleverna med de kunskaper som behövs för att effektivt hantera fritidsanläggningar och turistcentrerad anläggningar av alla slag. Program kan omfatta koncentrationer i parkförvaltning och resor / turism. Alla koncentrationer fokuserar mycket på att utveckla ledarskap och företagsledning färdigheter utöver honing tal och lyssna talanger. Kurser betonar etik och kundservice bästa praxis ingår ofta.

Bland de bästa fördelarna med denna kandidatexamen är de ökade arbetstillfällen från arbetsgivare som kan granska tjänar en grad som bevis på en framtida anställdas uthållighet och engagemang för att slutföra mål. Att ha en kandidatexamen kan också hjälpa till när du vill förhandla om en högre lön.

Hur mycket det kommer att kosta att få din examen kan bero på var du väljer att gå i skolan, hur länge programmet är och annan skolspecifika uppgifter. Ring dina potentiella skolor att lära sig mer om sina kostnader.

Mottagare av en kandidatexamen i Parks and Recreation hantering ofta befinner sig kvalificerade för flera jobb. De som gillar att arbeta utanför kan titta på karriärer som frilufts planerare, parkförvaltare eller fält instruktörer. Fler kundinriktade grad innehavare kan välja positioner som läger handledare eller hälsa och välbefinnande instruktör. Alla jobb delar fokus på att upprätthålla anläggningar och verksamheter i samhället inställningar.

Eftersom denna grad växer mer uppskattad, fler och fler skolor som erbjuder det både on- och offline. Vi har gjort att välja rätt skola lätt. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.