Keystone logo

0 Kandidat Program i Konststudier Animation 3D-animation 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
Studiefält
    Arkitekturstudier (0)Biovetenskap (0)Designstudier (0)Energistudier (0)Företagsekonomi (0)Generella studier (0)Hotell och turism (0)Humaniorastudier (0)Hållbarhetsstudier (0)Ingenjörsstudier (0)
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Inga program uppfyller dina sökkriterier. Förfina dina filter.

Clear filters

Popular education type

Kandidat Program i Konststudier Animation 3D-animation

Kommer du någonsin på att du önskar att du kunde föra dina vildaste idéer till liv i en 3D-värld? Har du alltid velat använda konst och animation i din karriär? Med 3D-animation är allt möjligt.

Under en 3D-animationsexamen lär du dig hur du använder programvara för att skapa realistiska karaktärer och miljöer, och hur du får dem till liv med hjälp av keyframing-tekniker. Du kommer också att få upptäcka principerna för animering som timing, avstånd, överdrift och mer. Dessutom får du chansen att dyka in i andra områden i branschen, som rörlig grafikdesign eller sammansättning av visuella effekter.

En examen i 3D-animation kan öppna många dörrar. Du kan bli en 3D-karaktärsanimatör, skapa 3D-modeller för spelindustrin eller till och med göra webbanimationer. Du kan också välja att arbeta med film- och tv-produktion eller specialeffekter. Med tillräckligt med utbildning och erfarenhet kan du till och med bli en oberoende animatör eller regissör.

Oavsett vart din examen tar dig kommer du att ha chansen att vara kreativ och använda den senaste tekniken. Vem vet? Kanske blir du nästa stora namn inom 3D-animation.

En kandidatexamen utfärdas till studenter som uppfyller de nödvändiga kraven vid den högskola eller det universitet de studerar vid. Kraven omfattar tre till sju års studier med specifik fokus på ett ämne, det som vanligen kallas studentens "major", eller huvudämne.