Keystone logo

4 Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportstudier Äventyrssport 2024

Filter

Filter

  • Kandidat
  • Naturvetenskaplig kandidatexamen
  • Humanistisk kandidatexamen
  • BBA
  • Sport och motionsstudier
  • Sportstudier
  • Äventyrssport
Studiefält
  • Sport och motionsstudier (4)
  • Tillbaka till huvudkategorin
Platser
Hitta fler platser
Typ av examen
Varaktighet
Studietakt
Språk
Språk
Studieformat

Kandidat Program i Sport och motionsstudier Sportstudier Äventyrssport

När en vetenskapsman har hans eller hennes gymnasieexamen kan det vara möjligt att ingå en kandidatexamen. Denna grundutbildning är ofta en av de första akademiska utmärkelserna på universitetsnivå som en student bedriver. Det kan ta ett genomsnitt på fyra år att slutföra.

Vad är en kandidatexamen i äventyrssport? Denna kandidatexamen är utformad för att förbereda studenterna som ledare, utbildare och guider för backpacking, forsränning, vandring, skidåkning och andra äventyrssporter. Vissa universitet kan tillåta studenter att välja en fokus sport, medan andra kan omfatta ett brett utbud av äventyrssporter. Obligatoriska kurser kan vara fältledning och utbildning, professionell förberedelse i äventyrssport, backcountry-living färdigheter, utomhusutbildning, journaling i äventyrssport och riskhantering i äventyrssport.

Kandidatprogrammet för äventyrssport hjälper eleverna att utveckla sina ledarskap, ledarskap och kommunikationsförmåga. Som en äventyrsportguide måste en person kunna leda en mångsidig grupp, hantera ett potentiellt farligt äventyr och kommunicera med andra. Inte bara kan dessa färdigheter leda till högre lön, men de kan också hjälpa en person att lyckas i sitt personliga liv.

Sökande vill ofta veta vad undervisningen för ett program kommer att vara innan de ansöker. Eftersom så många faktorer påverkar kostnaden kan det vara bäst för personer att kontakta en skola direkt för en uppskattning.

Vilken typ av jobb kan en person ha efter examen med en kandidatexamen i äventyrssport? Vissa studenter kan fortsätta att bli rekreationsledare, aktivitetsspecialister, lägerådgivare, reseguider, idrottsinstruktörer eller chefer för ett äventyrssportsföretag. Det finns också möjlighet för akademiker att hamna i ett fält något annorlunda. Till exempel kan forskare använda sina överförbara färdigheter för att bli journalist, entreprenör eller politiker.

Denna typ av program är tillgängligt på universiteten runt om i världen. Det kan till och med vara tillgängligt online. För mer information, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.