Keystone logo
York College of Pennsylvania (YCP)

York College of Pennsylvania (YCP)

York College of Pennsylvania (YCP)

Introduktion

York College of Pennsylvania är en gemenskap av elever och lärande, vars medlemmar delar gemensamma band av aktivt deltagande i akademiska och campus livet. På York, vi tror kollegiala erfarenheter som bäst är en omfattande process av holistisk personlig utveckling, som förbereder de studerande för produktiva roller i samhället, och samtidigt underlätta deras tillväxt som individer och livslånga lärande. Det kännetecknande för York erfarenhet är spetskompetens inom yrkesmässig förberedelse. York är en ärevördig läroanstalt, spåra sitt arv tillbaka till de första åren av den amerikanska republiken. Under hela sin långa historia, har Yorks engagemang varit att tillhandahålla högkvalitativa, prisvärda utbildningsprogram som förbereder ledare för meningsfulla yrkesroller i näringslivet, myndigheter, sjukvård, industri, vetenskap, social service och konst. York College har uppnått erkännande i Mellanöstern atlantiska regionen och på nationell nivå för hög kvalitet inom sina akademiska program och för sitt engagemang för överkomliga priser. Som en relativt stor college (mer än 4600 heltidsstuderande), York representerar en "gyllene medelvägen" inom högre utbildning, som kombinerar de breda akademiska resurser och fritidsmöjligheter i en fin universitet med gemenskap och personlig uppmärksamhet av en liten college.

Vårt uppdrag York College strävar efter att leverera prisvärd akademisk excellens till våra studenter efter:

Erbjuder mer än 50 studentexamen majors i professionella program, naturvetenskap och humaniora; masterprogram inom näringsliv, utbildning och omsorg, och en doktorsexamen i omvårdnad praktiken; Att skapa en lärande miljö med fokus på individuell uppmärksamhet och praktisk inlärning; Tillhandahålla utbildningsprogram med en överlägsen grad av effektivitet, i syfte att upprätthålla de lägsta möjliga kostnader för studenter; Med hjälp av skiftande campus program för att underlätta intellektuell, professionell och social tillväxt.

Vår vision York College är dedikerade till att förbereda eleverna att vara yrkesverksamma inom vad karriär eftersträvas av

Exekvera en nationell undersökning som definierar egenskaperna hos professionalism; Utveckla co-ämnesgränserna program som exemplifierar professionella egenskaper.

Skapa Proffs För att bygga vidare på en tradition av prisvärda akademisk excellens och stärka vårt löfte om yrkesmässig förberedelse för våra studenter, York College skapade Center for Professional Excellence (CPE), som bedriver en nationell undersökning som definierar egenskaperna hos professionalism och hjälper att utveckla professionella utvecklingsprogram för studenter. Resultaten av den årliga undersökning vägleda framtida seminarieämnen, garanterar att våra elever ligger före kurvan när det gäller att göra sig sälj som akademiker. Genom sin undersökning på professionalism, säkerställer vi att våra studenter vet exakt vad mänskliga resurser och företagsledare letar efter i dagens professionella.

Platser

  • York

    York College of Pennsylvania, 441 Country Club Road , 17403-3651, York

    Frågor