Keystone logo
© Penn State Great Valley
Yeshiva University

Yeshiva University

Yeshiva University

Introduktion

Mission och historia

På Wurzweiler School of Social Work återspeglas vårt uppdrag av vår historia. Vi öppnade våra dörrar vid Yeshiva University 1957 som USA:s enda forskarskola för socialt arbete under judisk regi i en universitetsmiljö.

Under hela vår historia och med fullt stöd från universitetet har vi nått ut till en ständigt bredare valkrets. Även om vi började som en skola för socialt arbete för grupparbetare, vilket speglar behovet av judiska kommunala byråer för personal som är väl förberedd inom denna disciplin, gick vi snabbt för att erbjuda hela handläggningssekvensen.

1974, med hjälp av ett demonstrationsbidrag från Federation of Jewish Philanthropies of New York, lanserade vi sekvensen för socialt arbete för samhället. Detta blev en integrerad del av Wurzweilers ordinarie utbud, med kurser i administration och forskning speciellt utformade för våra studenter.

1984 omorganiserades läroplanen för att möta framväxande behov inom området och för att göra det möjligt för våra elever att bli mer bekanta med datorer på socialtjänstbyråer, samtidigt som ytterligare förändringar speglade utvecklande ackrediteringsstandarder.

Vi inledde doktorandstudier i socialvård 1966 och beviljade examen DSW, Doctor of Social Welfare. I april 2000, efter en intensiv självstudie och extern granskning, godkände New York State Department of Education att ändra examensbeteckningen till PhD, Doctor of Philosophy in Social Welfare.

Vi firade vårt gyllene jubileum med en stor akademisk konferens i New York City 2007, och vår ackreditering av Commission on Accreditation av Council on Social Work Education bekräftades nyligen till och med juni 2025.

Kortfattat

 • Små, personliga klasser som ger koncept för att omsätta teori i praktiken.
 • Fakulteten som är experter inom sitt område och akademisk personal som erbjuder vägledning.
 • Flexibilitet i formatet från heltid till deltid och bekväma lektionstider under hela veckan och söndagar.

Förvandla din passion till en karriär

Våra instruktörer och akademisk personal är engagerade i att främja en inkluderande gemenskap av lärande, engagemang och nätverkande. Utexaminerade från våra program befinner sig i karriärer i skolor, ideella organisationer, sjukhus, samhällsorganisationer, privata praktiker och mycket mer.

Studentberättelser

Platser

 • New York

  West 185th Street,500, 10033, New York

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor