Keystone logo
Xavier University College of Professional Sciences

Xavier University College of Professional Sciences

Xavier University College of Professional Sciences

Introduktion

Xavier University's College of Professional Sciences förbereder studenter på grundnivå och doktorander intellektuellt, moraliskt och andligt för karriärer och yrkesverksamhet inom utbildning, hälso- och sjukvård och samhällsvetenskap. CPS utmanar studenter att sträva efter akademisk spetskompetens och livslångt lärande genom att främja samarbete och samhällspartnerskap och införliva forskning, stipendier och innovation.

Alla CPS grund- och forskarutbildningar

Utbildning

Vår skola för utbildning är en levande gemenskap av lärare, forskare och elever som främjar utbildningens framtid i och utanför vår region. Från tidig barndom och Montessori-utbildning till pedagogiskt ledarskap, vår dedikerade fakultetspartner med lokala skolor och distrikt för att säkerställa en stark och utbildad framtid för vårt samhälle. Xavier University Student Pledge fångar löftet från vår School of Education, ”Vi är Xavier Musketeers. Vi är unika individer som samlas i Anden Ignatius, för att lära sig tillsammans, för att tjäna tillsammans, och vi kommer att lyckas förändra världen tillsammans. Vi agerar med integritet, rättvisa och generositet. En för alla och alla för en."

Samhällsvetenskap

Vår fakultet och studenter arbetar med fångar, hjälper hemlösa familjer att hitta bostäder, tillhandahåller mentalvård och förbättrar organisationernas arbetsmiljöer och förbereder framtida samhällsledare. De gör det tillsammans med hjälp av våra samhällspartners och byråer. Lärande sker i den verkliga världen och skiljer sig ofta inte från tjänsten. Med Magis som ett grundläggande värde - våra studenter strävar efter att uppnå mer - för och med andra.

Hälsa

Högkvalitativ, prisvärd och effektiv hälsovård är ämnen som ökar i vårt samhälle. Aktuella utmaningar inom detta område inkluderar bland annat spädbarnsdödlighet, opioidepidemin, prisvärd vård, långtidsvård, hälsoanalys och hälsopolitik. Våra hälsoprogram förbereder framtida tanke ledare och direktleverantörer för detta bransch-flux. Idag är ungefär hälften av alla studenter på högskolan och en fjärdedel av alla studenter vid Xavier University som huvudämne inom hälsoyrken. Vi har ett starkt rykte för att förbereda vårdledare, sjuksköterskor, arbetsterapeuter, atletiska tränare, hälsoanalytiker och bildtekniker och har lanserat flera nya och innovativa program för att möta sysselsättningskraven i denna snabbt föränderliga bransch. Vi har utvecklat ett starkt nationellt rykte för interprofessionell utbildning och samarbete - en pelare i det nya perspektivet på hälsa som kallas Population Health. Våra hälsorelaterade program levererar vårt Xavier University-varumärkeslöfte om lärande, servering och uppnå - tillsammans.

Platser

  • Cincinnati

    Victory Parkway,3800, 45207, Cincinnati

    Program

    Frågor