Te och livsmedelsvetenskap kandidatexamen
Wuyi University
Nyckelinformation
Campus läge
Jiangmen, Kina
språk
Begär info
Studieformat
På Campus
Varaktighet
Begär info
Takt
Begär info
Studieavgifter
Begär info
Ansökningstiden
Begär info
Tidigaste startdatum
Sep 2023
Introduktion
School of Tea and Food Science inkluderar Tea Science (specialiserat på tekultur och ekonomi), Food Quality and Safety, Food Science and Engineering and Horticulture Gardening fyra kandidatprogram och registrerar huvudämnen på högre yrkesnivå inom marknadsföring, redovisning datorisering, bioteknik och tillämpning, Livsmedelsbearbetningsteknik, teceremoni, design av teprodukter och så vidare.
Under ledning av vår nationella välkända tekultur och ekonomisk akademiker Yang Jiangfan har tevetenskapliga och biologiska avdelningen nu 38 yrkesverksamma fakulteter och personal, varav 8 är professorer, 10 docenter och 8 av dem äger doktorsexamen och resten av dem äger en magisterexamen.
College of Tea and Food Science har följande 18 välutrustade övningscenter och laboratorier: Tea Culture Training Center, Tea Ceremony Practicing Center, Physique Training Hall, Tea leaves Processing Lab, Tea Leaves Biomass Extraction Lab, Food Safety and Inspection Center, Accounting Computerization Simulation Lab, Marketing Situational Teaching Center, Food Microorganism Lab, Biochemical Lab, Molecular Biology Lab och så vidare. Dessutom äger avdelningen 12 träningsbaser och "Wuyi Rock Tea Mingcong Exhibition Garden" och "Ecological Experiment Tea Garden", som täcker ett område på cirka 40 mu. Alla dessa avancerade och tillräckliga undervisnings- och övningsanläggningar säkerställer utmärkta inlärnings- och övningsplattformar för studenterna.
Kandidatprogrammet te Science (specialiserat på tekultur och ekonomi) inrättades i december 2008 under godkännande av utbildningsministeriet. I september 2009 började det registrera studenter från hela landet och fick hedern Provincial Featured Speciality 2010 av Fujian Provincial Department of Education.
Under godkännande av utbildningsministeriet i mars 2010 inrättades kandidatprogrammet för livsmedelskvalitet och säkerhet och det börjar registrera studenter från hela landet från september 2010.
Enligt den tvärvetenskapliga utbildningsmodellen är majors av högre yrkesnivå inom bioteknik och applikation, marknadsföring, redovisning datorisering och så vidare alla hedrade och ledda av rika erfarna lärarteam, vilket gör våra akademiker starkt rekommenderade av samhället.