Keystone logo
Wuyi University Kandidatexamen i turismsledning
Wuyi University

Kandidatexamen i turismsledning

Jiangmen, Kina

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Tourism College of Wuyi University har ett ungt och innovativt team. School of Tourism har tre grundutbildningsprogram; Turismhantering, hotellhantering och förvaltning av kulturindustrin. Grundutbildningen för turisthantering i högskolan är ett nyckelfråga i Fujian-provinsen och ett utvalt ämne för Fujian Innovative & Experimental Base for Training Practical Talents och Wuyi University . Flera undervisningskvalitetsprojekt som Fujian Master Teachers, Fujian Teaching Team of Hotel Management, Quality Course of Provincial Tourism Planning, University Teaching Team, University Quality Course och University key Course pågår på college. Målet är att odla praktiska talanger som utvecklas inom moral, intelligens, kroppsbyggnad och konst, med professionell kunskap inom turisthantering och kan arbeta i drift- och ledningspositioner för turistadministrationsavdelningar och turistföretag.

Tourism College har ett starkt och välstrukturerat team. Bland de 26 heltidslärarna finns 6 professorer, 5 docenter, 15 föreläsare. Dessutom är 24 gästprofessorer, 4 gästassistenter och flera konsulter från turistzonen, hotell och resebyråer anställda för att befästa kopplingen mellan undervisning och turistnäringen.

Turismhögskolan gör stora ansträngningar för att bygga en bas för forsknings- och undervisningsmetoder. Högskolan har inrättat Tourism Culture Research Institute och ger professionellt stöd för byggandet av en universitets turismpraktikbas i Fujian-provinsen. Under de senaste åren har högskolan genomfört 15 ämnen inom social forskning, publicerat 8 professionella avhandlingar och levererat mer än 180 akademiska avhandlingar. Äger undervisningsanläggningar som klassrum för turismplanering, klassrum med turnéguider, klassrum för utställning och turismplanering, klassrum för hotellrumssimulering, mottagning och klassrum för barimulering, kollegiet är en nationell identifieringsstation för yrkeskunskaper, utbildning och identifieringscenter för turism yrkesutbildning , och turismundervisning och övningsbas. Med fördelen att de ligger i Wuyi-turistzonen har kollegiet etablerat en djupgående relation med turistföretag och avdelningen för turistadministration.

Undervisnings- och övningsbaser byggs upp utanför campus. Samtidigt utvecklas också samarbete med andra universitet inklusive Shandong University, Shenzhen Tourism College of Jinan University, Xiamen University, Fujian Normal University, Fujian Agriculture and Forestry University, Minjiang College, Zhangzhou Normal College, Quanzhou Normal College. Kandidater från högskolan har god kompetens och praktiska förmågor. 95% av akademikerna hittar sina jobb efter examen och är mycket berömda av arbetsgivarna.

Wuyi-berget är en världsnatur- och kulturarvsplats, samtidigt en nationell naturskön plats och en nationell semesterort. Traditionell kultur, vacker miljö, bra faciliteter, högkvalitativ praxisbas och den blomstrande turistnäringen har alla gjort Tourism College till en idealisk plats för människor som är intresserade av och vill utvecklas i turistnäringen.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

 • Bachelor Tourism and Leisure Management
  • Krems an der Donau, Österrike
 • Bachelor in Tourism Management
  • Deventer, Nederländerna
  • Enschede, Nederländerna
 • Kandidatexamen i turismledning (kort examensprogram)
  • Deventer, Nederländerna
  • Enschede, Nederländerna