Keystone logo
Wuyi University Kandidatexamen i TECKNINGAR OCH ANIMATIONER
Wuyi University

Kandidatexamen i TECKNINGAR OCH ANIMATIONER

Jiangmen, Kina

Request duration

Request teaching languages

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

På Campus

Stipendier

Utforska stipendiemöjligheter för att hjälpa till att finansiera dina studier

Introduktion

Vi är den första nationella heltidsanmälan för animering och komiker på heltid ackrediterad av Fujian provinsiella utbildningsdepartementet (officiellt dokument nr [2009] 59), det grundades officiellt 2009 och täcker ett område på 200 mu två olika huvud inom radio och Television Directing major och Animation major. Det finns 1550 registrerade studenter. För att tillgodose tillväxten av idéindustrin i Fujian-provinsen är skolan en bas för att odla högkvalitativa talanger inom animation och serier.

Wuyi Animation och Comic College listas i det provinsiella programmet för animering och komiska talangerodling. För att skapa integrationen av produktion, utbildning och forskningsträningsläge för animering och komiska talanger och ETO intellektuella främjande mekanism, Wuyi University samarbetar med Guangdong XinGuang Talent Communication and Service Co.Ltd. och anta tillvägagångssättet för att kämpa yrkesutbildning med akademisk utbildning. Guangdong XinGuang Talent Communication and Service Co.Ltd. är marknadsledande inom animations- och serieträning i provinsen Guangdong. XinGuang animations- och komikutbildningscenter kommer att få fler fantastiska tränare hemifrån och utomlands för att utnyttja den regionala fördelen i Pearl River Delta-regionen och odla kreativa talanger på hög nivå för utvecklingen av västra sidan av Taiwansundet. och Pearl River Delta Region. Vi formulerar talangerutbildningsplaner, formar lärare, konstruerar praktikbas och forskar och utvecklar bas tillsammans med företag.

Under de senaste tio åren har animations- och serieindustrin redan blivit en viktig komponent i den kreativa industrin i många länder och verkar vara en ny ekonomisk tillväxtpunkt. Tempoet för att odla animationer och komiska talanger i vårt land ligger långt efter marknadens behov. När information och nätverk utvecklas tekniken djupt, särskilt den populära användningen av 3G-telekommunikation, jobbutsikter inom nätverksinteraktiv underhållning och kommersiell produktion är ljus, som onlinespel (programutvecklingsspecialitet), flashdesign och reklamkommunikation, och så på. Det är ett uppfriskande tillvägagångssätt som leder till tillfredsställande karriärutveckling att välja huvudämnen kopplade till animation och serier.

Om skolan

Frågor

Liknande kurser

  • Examen i videospelsdesign och digital animation
    • Seville, Spanien
  • Bachelor of Design in Communication Design Major
    • Vancouver, Kanada
  • Kandidatexamen i spelutvecklingsteknik med utmärkelser
    • Kuala Lumpur, Malaysia