Keystone logo
Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Wisconsin Lutheran College

Introduktion

Wisconsin Lutheran College är ett fyraårigt liberal arts college knuten till Wisconsin Evangelical Lutheran Synod. Det ligger i Milwaukee. Kollegiet har en två-termin läsår och utmärkelser Filosofie kandidatexamen, Bachelor of Science, Bachelor of Science i omvårdnad, och Master of Arts grader med humaniora och professionella majors och flera pre-professionella program.

På Wisconsin Lutheran College, kommer du inte bara har små klasstorlekar och en mängd olika akademiska alternativ, har du också möjlighet att arbeta sida vid sida med professorer gör banbrytande forskning hjärtsjukdom, undervisa i lokala skolor så tidigt som freshmanår, resa till Zambia för omvårdnad klinisk, ta en brittisk litteraturkurs i England, eller bedriva marinbiologisk forskning i Grenada.

Får väl avrundad de fria konsterna och dra nytta av robusta praktikmöjligheter som gör dig anpassningsbar och marknadsmässig i ständigt föränderliga arbetsmarknad, och utrusta dig för framgångsrik karriär eller forskarskolan strävanden. De är bara några skäl till varför WLC kan vara den perfekta college för dig.

Akademiska Höjdpunkter

Majors uppdateras regelbundet för att hålla jämna steg med en föränderlig värld. Fakultetens medlemmar är experter inom sitt område, föra verkliga erfarenheter i klassrummet. Klasserna är små, vilket möjliggör en-mot-en handledning av nationellt rankad fakultet. Studenter är också stabilt förberedda för forskarskolan. Våra alumner säger att deras examen klasser är ofta förlängningar av kurser på WLC. Det är inte ovanligt att lärare och studenter att samarbeta - en del elever även publicera sitt arbete i akademiska tidskrifter eller presentera sina resultat på professionella konferenser.

2015-2016 Grundutbildning Snabba fakta

Total inskrivning: 1188 Doktorand-fakulteten förhållandet: 12: 1 Genomsnittlig grundklasstorlek: 16 Doktorand demografi: 31 stater och åtta andra länder Procent av inhemska studenter: 68% Grundutbildning studenter: 93% är 18-22 år gammal Freshman profil: 3.43 genomsnittlig high school GPA och 24 genomsnittliga ACT Ekonomiskt bistånd: 99% av heltids traditionella studenter tilldelas ekonomiskt stöd. Co fritidsaktiviteter: medlem i NCAA Division III och norra Friidrott Collegiate konferensen; 18 universitets- sport; intramural och föreningsidrotten; konsert band och sex ensembler; tre körer; 40+ klubbar och organisationer.

Studera utomlands

En av de mest givande upplevelser du kan ha under din college karriär studerar utomlands. Att bo i ett annat land, träffa människor med olika bakgrunder från hela världen, och en djupdykning i en ny kultur kommer att ändra dig på ett positivt, oväntade sätt. Studenter som studerar utomlands på WLC göra det genom en agentur eller en fakultet-ledda akademisk erfarenhet. Alla kurser tagna genom studie utomlands organ vid internationella institutioner kommer att lånelöfte för överföring tillbaka till WLC.

Platser

  • Milwaukee

    8800 West Bluemound Road , WI 53226, Milwaukee

Frågor