Keystone logo
Wittenborg University of Applied Sciences BBA Specialisering i entreprenörskap & FinTech
Wittenborg University of Applied Sciences

BBA Specialisering i entreprenörskap & FinTech

Amsterdam, Nederländerna

3 Years

Engelsk

Heltid

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 9 800 / per year *

På Campus

* Studieavgiften för detta program är 9 800 euro per år. För studenter från EU/EES/Storbritannien och Ukraina är studieavgiften 4 800 euro

Introduktion

Studenter som väljer inriktningen Entrepreneurial Business Administration inom BBA-examen och specialiseringen Entrepreneurship & FinTech är ofta intresserade av att starta egna företag i slutet av sina studier, särskilt inom digitalisering, marknadsföring & försäljning. Det är ett utmanande program som är fullspäckat med affärs- och entreprenörskapsprojekt.

Specialiseringsmodulerna har fokus på FinTech och omfattar ämnen som "Introduction to Financial Technology" och "Introduction to Big Data". Under det sista året slutför studenterna kärnan i sin entreprenörskandidat med strategiska ämnen: "E-betalningar & Kryptovaluta" & "Finansiell teknik Riskhantering".

FinTech-specialiseringsstudenter på EBA kommer att slutföra sin praktik, starta företag och göra sitt examensarbete i en värld av entreprenöriella finansiella tekniklösningar och företag!

Entreprenörskapsprogrammet är för studenter som vet att de skulle vilja starta och driva sina egna företag, och som vill ha det stöd och de verktyg som ett kandidatprogram i entreprenörskap och SME Management kan ge dem. Studenterna måste ha en internationell utblick och tala bra engelska.Studenterna ska ha ambition, optimism och god allmän kommunikationsförmåga. De kommer att vara fantasifulla, konstnärliga, konceptuella tänkare och ha goda sociala nätverk.

EBA-vägen gör det möjligt för framtida entreprenörer att lättare anpassa sig till den föränderliga miljön genom att använda sina inlärda färdigheter, kompetenser och kunskaper, vilket också maximerar undvikandet av företagskonkurser. I de fall då företag går omkull kommer utbildade entreprenörer att vara mer kapabla att säkerställa en fortsättning än de som inte är särskilt utbildade inom entreprenörskap.

6 intagsmoment per år

Alla kandidat- och masterprogram på Wittenborg har 6 antagningstillfällen per år. Studenter kan också ta examen 6 gånger per år. Examensceremonier hålls två gånger om året, på vintern och på sommaren.

Antagningar

Studieavgift för programmet

Om skolan

Frågor