Keystone logo
Winnipeg Global Education College

Winnipeg Global Education College

Winnipeg Global Education College

Introduktion

Om du vill lära dig engelska i Kanada eller välja ett eftergymnasialt program, som ligger i vackra Winnipeg , Manitoba. Winnipeg Global Education College (GEC) är det bästa valet för dig.

GEC är registrerat hos Canadas regering och ackrediterat av den största språkorganisationen, Languages Canada. Sedan 2011 har GEC erbjudit högkvalitativa engelska program och eftergymnasiala program. Vi stöder tusentals internationella studenter från över 15 länder för att uppnå sina akademiska och professionella mål.

GEC erbjuder omfattande engelska program, post-sekundära program och den bästa undervisningen i kombination med de roligaste och mest intressanta sociala evenemangen. Vi är dedikerade till att inspirera en passion för lärande på engelska och utveckla attityder, färdigheter och kunskaper som gör det möjligt för alla elever att maximera sin potential och nå sina mål.

GEC erbjuder ett enormt urval av språkprogram för alla nivåer och ändamål, inklusive engelska för akademiska ändamålsprogram (EAP), Survival English, IELTS (Academic intermediate, Academic advanced and General intermediate), CELPIP och Customised (VIP) -program. Studenter kan starta ett språkprogram varje måndag och studera under vilken tid som helst.

GEC erbjuder också post-sekundära program inklusive Culinary Arts och Office Assistant certifikatprogram. GEC utfärdar certifikat som kvalificerar akademiker att arbeta i specifika jobb inom olika områden.

GEC har utrustat studenterna med professionella, effektiva och effektiva färdigheter och kunskaper som de behöver för att förbättra engelska färdigheter och bedriva meningsfulla karriärer, göra en skillnad i världen.

Som GEC-student stöds du av vårt team som ser till att din resa fylls med lärande, spänning, förbättring och prestation. Du kommer att se din engelska förbättras varje dag och njuta av att studera här.

Vårt Culinary Arts-program hjälper dig att förvärva kulinariska färdigheter för en karriär inom gästfrihet och matservicebranschen. Office Assistant-programmet ger dig de viktigaste färdigheterna du behöver för att vara en tillgång i alla affärsmiljöer.

Platser

 • Winnipeg

  Pembina Highway,156-1483, R3T 2C6, Winnipeg

  Program

   Institutionen erbjuder även:

   Frågor