Keystone logo
Willamette University

Willamette University

Willamette University

Introduktion

Willamette University är rotad i en historia av kreativitet och uppfinningsrikedom. Vi är engagerade i rigorös utbildning, utmärkt stipendium och originellt tänkande. Vi tror att högre utbildning inte bara måste förbereda eleverna för framtiden utan också vägleda dem mot att förnya sina egna vägar.

Willamette University är dedikerat till våra samhällen, både lokala och globala. Vår mångfald gör oss starkare och vi värdesätter varje individ. Vi tror att idéer för samman oss och att vården av varandra hjälper oss att leva meningsfulla liv. Vår prestation och ambitioner hjälper oss att tjäna andra i en sammanlänkad värld.

Willamette University är ett utrymme där ämnen kolliderar för att skapa nya upptäckter och nya sätt att tänka. Vi lär eleverna att generera idéer i olika branscher och förbereda dem för framtidens karriärer.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Salem

    State Street,900, 97301, Salem

    Frågor