Keystone logo
West Texas A&M University

West Texas A&M University

West Texas A&M University

Introduktion

Inom West Texas A&M University (WTAMU) hittar du en grupp människor som framför allt värdesätter undervisningen på vårt campus och den inverkan som utbildning har på våra studerandes livsförhållanden. Denna försäkring sträcker sig utöver fakulteten och genomsyrar alla aspekter av campuslivet. Vår fakultet och personal bryr sig om studenter och känner igen deras möjligheter genom sina studier och engagemang.

Vi arbetar alla flitigt för att förstärka utbildningsprocessen och se till att varje aktivitet stöder utmärkt undervisning. Tillsammans med detta åtagande är en beslutsamhet att upptäcka, studera, skapa och dela insikter som informerar inlärningsprocessen. Det är därför vi anser att de vetenskapliga och kreativa prestationerna hos WTAMU och vår fakultet, studenter och personal är ovärderliga i inlärningsprocessen.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Canyon

    4th Avenue,2501, 79016, Canyon

    Frågor