We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

Wekerle Business School

Wekerle Business School

Wekerle Business School

Introduktion

I dagens globaliserade värld kan man bara förbli konkurrenskraftig genom att ha en mycket professionell och öppensinnad utbildning som innehåller en stark känsla för etik och ansvar.

En WBS-utbildning med framgångsrik integrering av olika kulturer gör det möjligt för studenterna att stiga till nya utmaningar var som helst i världen och därmed hjälpa dem att uppfylla sin sanna potential.

WBS anser att det är en prioritet att studenterna och personalen, oavsett ålder eller bakgrund, etnisk eller på annat sätt, uppmuntras att inleda en resa med livslångt lärande och självutveckling genom studier, forskning och akademisk strävan.

Detta kommer att leda till en förbättring av livskvaliteten och samtidigt bidra till utbildningen av en mer flexibel och bättre förberedd arbetskraft. Det är vår fasta övertygelse att strukturen i våra program ska vara praxisorienterad och baserad på arbetserfarenhet, samt noggrant utformade fallstudier, som återspeglar marknadens verklighet. Detta bidrar till utvecklingen av våra studerandes färdigheter för problemlösning, kommunikation och presentation samt till att öka deras anställningsmöjligheter.

Genom bidraget från våra tjänster och vårt aktiva deltagande i det nationella vetenskapliga och akademiska livet åtnjuter WBS det lokala samhällets och allmänhetens förtroende och erkännande. Vi anser att detta är av yttersta vikt och värdesätter det högt. Mot denna bakgrund kommer vi att fortsätta att vara en positiv kulturell och intellektuell kraft i samhället i stort. Vi är stolta över vår filosofi som ser på utbildning som en komplex tjänst. Vårt studentorienterade tillvägagångssätt kan upplevas i en trevlig utbildnings- och studentlivsberikad miljö med banbrytande teknik, medan en enastående och mycket erkänd lärare använder sig av uppdaterade metoder och kvalitetsmaterial.

Skolans slutgiltiga mål är att utbilda framtida ledare samtidigt som de uppmuntrar dem med törst efter kunskap och inspirerar dem att sträva efter professionell och mänsklig excellens.

Varför WBS?

 • Våra lärare och föreläsare är erkända yrkesverksamma som har bevisat sin förmåga och professionella beredskap inom olika områden av affärs- och akademisk forskning.
 • Våra gästföreläsare med sitt internationella rykte gör lektionerna färgglada med sina speciella insatser.
 • Vi anordnar professionella kvällar regelbundet, där toppchefer för marknadsledande företag delar med sig av sina personliga erfarenheter från sina områden.
 • Tack vare vårt karriärkontor hittar WBS-doktorander vanligtvis arbete inom sitt yrke inom tre månader, vilket är en utomordentligt hög andel.
 • Vår studentorienterad ledning och studentkår ägna särskild uppmärksamhet för att inkludera färgstarka och användbara kulturprogram i elevernas liv på skolan: besök på konstutställningar, teaterföreställningar och diverse andra program av hög kvalitet finns tillgängliga för våra studenter.
 • IT-utbildning hålls i moderna klassrum som uppfyller högsta standard.
 • Vi erbjuder en övningsinriktad träningsmiljö med banbrytande teknik.
 • Vi tillhandahåller Internet-åtkomst för våra studenter gratis i studentbiblioteket och i cafeterian. Det finns gratis WIFI-åtkomst i hela skolans område.
 • Vår skolbyggnad ligger i hjärtat av staden , nära Corvin-negyed, där det finns gott om butiker och kaféer.
 • Budapest är inte bara en vacker stad belägen i hjärtat av Europa, men på grund av ett framgångsrikt vaccinationsprogram har det också blivit ett riktigt säkert resmål där levnadskostnaderna är rimligare än i andra städer i EU.
 • Stipendier är tillgängliga för de bästa akademiska medlemmarna i studentgemenskapen.
 • Studenter kan delta i förberedande kurser i engelska och ekonomisk matematik . För mer information, se vår hemsida.

Studentberättelser

Platser

 • Budapest

  H-1083 Budapest, Jázmin utca 10., , Budapest

  Frågor