Keystone logo
Webster University Greece

Webster University Greece

Webster University Greece

Introduktion

Varför Webster Aten?

Webster Aten ger det bästa av amerikansk utbildning till Grekland. Vi är det enda helägda och kontrollerade (akademiskt och ekonomiskt) ackrediterade campus för ett amerikanskt universitet i Grekland.

Ta din utbildning utomlands och delta i våra utmanande och efterfrågade program byggda för att ge den flexibilitet och bekvämlighet som krävs för att lyckas i dagens värld.

Dessutom är våra klassstorlekar små, så du får individuell uppmärksamhet och mentorskap från vår fakultet, som ger kunskap i verkligheten till klassrummet.

Kvalitetsutbildning

Gå med i vårt samhälle som är erkänt över hela världen som en tillgänglig och ackrediterad institution.

Flexibla och prisvärda alternativ

Balansera arbete och livsåtaganden med kurser som är utformade för dagens studenter.

Internationellt perspektiv

Ta tillfället i akt för ett akademiskt äventyr av hög kvalitet en gång i livet.

athens, caryatid, greece
rygrech / pixabay

Ett meddelande från vår rektor och verkställande direktör

"Det är vårt hopp att våra studenter och alumner, med etos och filotimo, kommer att inspirera andra att leva sina liv med värdighet, integritet och medkänsla."

Vasilis J. Botopoulos

Rektor och verkställande direktör

Vårt uppdrag och värderingar

Uppdrag

Webster University, en världsomspännande institution, säkerställer högkvalitativa inlärningsupplevelser som förvandlar studenter till globalt medborgarskap och individuell excellens.

Syn

Vår vision är att vara ett av USA: s främsta internationella universitet som sätter en tydlig standard för global utbildning. Denna vision bygger på en grundläggande kompetens inom undervisning och förstärks av ett internationellt perspektiv som främjar dialog, respekt och förståelse över gränser och mellan människor.

Utbildningsinsatserna till stöd för denna vision möter behoven och berikar en global blandning av elever inom ett ständigt växande nätverk av studenter som önskar en amerikansk utbildning i flera delar av världen. Institutionen har åtagit sig att erbjuda dessa studenter en tydlig personlig upplevelse och bygga de resurser som krävs för att uppnå denna vision. Institutionens handlingar formas av våra kärnvärden.

Firar ett århundrade av akademisk excellens

År 1915 hade systrarna i Loretto en djärv vision att inrätta ett universitet som endast skulle ta emot och utbilda kvinnor. Öppnar med fem studenter, institutionens första examenklass uppgick till bara två kvinnor.

Idag ser vårt huvudcampus helt annorlunda ut än för mer än ett sekel sedan - och till och med annorlunda än när det döptes om till Webster University 1983.

Nu engagerar universitetet tusentals individer som bor och arbetar över hela världen och hedrar systrarna i Lorettos arv i strävan efter akademisk excellens, jämlikhet och globalt medborgarskap.

Livet på Webster Aten

Fördjupa dig i en oförglömlig miljö

Upptäck en stödjande gemenskap och personlig utbildningsupplevelse på Webster Athens. Vårt campus, som ligger i det pittoreska området Plaka, har välutrustade klassrum, ett bibliotek, ett datalaboratorium, en cafeteria och personalkontor som är dedikerade till att förbättra din universitetsupplevelse.

Webster Athens Experience

Efter att ha öppnat universitetets dörrar 2014 har vi fått ett arv från att välkomna studenter från hela världen.

Från bostäder på campus till ett brett utbud av evenemang och aktiviteter för att underhålla, vi är fast beslutna att ge ett akademiskt äventyr utan motstycke.

Firar ett tvärkulturellt perspektiv

Oavsett om du anmäler dig som nybörjare, studerar utomlands eller som doktorand, är vi stolta över att erbjuda en samhällsmiljö som prioriterar din utbildning.

Se vår Webster International Viewbook för mer information.

145273_pexels-photo-3184407.jpeg
fauxels / pexels

Antagningskrav för programmet

Visa ditt engagemang och din vilja att lyckas i handelshögskolan genom att ta GMAT-provet – det mest använda provet för antagning som mäter ditt kritiska tänkande och resonemang.

Ladda ner GMAT-miniquizet för att få en smak av frågorna du hittar i provet.

Platser

  • Athens

    9 Ipitou Street, 10557, Athens

    Frågor