Keystone logo
Wartburg College

Wartburg College

Wartburg College

Introduktion

College handlar om mer än bara en examen. Det är en investering i din framtid.

Det de fria konsterna får du på Wartburg kan du inte bara få den kompetens som krävs från din valda ämnesområdet, men också de kritiska tänkande som krävs för att utforska etiska beslutsfattandet och samhällsengagemang, effektiv kommunikation, kulturell kompetens, och samarbete.

Vår mission

Wartburg College är tillägnad utmanande och fostra eleverna för livet för ledarskap och service som en pigg uttryck för sin tro och lära.

vår identitet

Wartburg College är en liberal arts college i Lutheran Church (ELCA). Du behöver inte vara Lutheran, eller ens kristen, för att uppskatta hur en Wartburg utbildning hjälper dig att upptäcka mening och syfte för ditt liv.

Många högskolor arbetar från en gemensam tro eller förklaring av tro där tron ​​tas ut. Andra högskolor hålla tro av samhällslivet helt. På Wartburg College, använder vi den lutherska förhållningssätt till utbildning, som bygger gemenskap runt en livlig och inkluderande samtal om tro och lära.

Martin Luther, som utlöste reformationen i 1517, var både en pastor och en universitetsprofessor. Han brottades med de större frågorna om livet och hur tro kan verkligen förändra världen omkring oss. På grund av vår lutherska teologiska perspektiv, vill vi att du också brottas med dessa stora frågor när du arbetar genom dina fyra år på Wartburg. Vi inbjuder och uppmuntra samtal med människor med olika bakgrund och med olika andliga perspektiv. I sin tur, kommer du att lära mer om dina egna övertygelser och värderingar.

Upptäck din Calling

Wartburg College hjälper eleverna att upptäcka och hävdar att deras kallelser-anslutnings sitt lärande med tro och värderingar, deras förståelse av sig själva och sina gåvor, deras perspektiv på livet och framtiden, och möjligheterna för att delta i kyrkan, gemenskap och större samhälle i målmedveten och meningsfullt sätt.

Akademiska Snabba fakta

Genomsnittliga klasstorleken: 17 Student-fakulteten förhållandet: 11: 1 Heltidsanställda lärare: 104 Rankad fakultet med högsta grad i disciplin: 99% Begåvade lärare positioner: 2 stående stolar, 11 utrustade stolar, 1 framstående professurer, 4 utrustade professurer.

Mest populära Majors

1 Business Administration 2 Biologi 3 Grundutbildning 4 journalistik och kommunikation 5 musikpedagogik

internationellt erkännande

En av fem högskolor att ta emot Washington Center konstituerande Higher Education Civic Engagement Award för service-learning och samhällsengagemang. Nationellt klassificeras av Carnegie Stiftelsen för främjande av undervisning som en av 12 enbart studentexamen högskolor som främjar upplevelsebaserat lärande och samhällsengagemang. Uppkallad åtta gånger i följd till presidentens högskoleförordningen Samhällstjänst Heders, tre gånger "godkänd," som ett erkännande av frivilliga insatser från Wartburg studenter. En av endast sex Iowa högskolor som ingår i 2014-15 Högskolor of Distinction, som erkänner skolor som har visat sitt engagemang för att "engagerade studenter, bra undervisning, levande samhällen och goda resultat." Wartburg rankades 16 i nationen för kortsiktiga utlandsstudier i 2014 Open Doors rapporten genomförs i samarbete med US Department of State Bureau of Educational och kulturella angelägenheter. Ingår i Washington Monthly bästa liberal arts college ranking för sitt bidrag till det allmänna bästa genom social rörlighet, forskning och service. Vinnare av NetImpact s 2012 "små steg, stora vinster Challenge", en nationell konkurrens mellan universitet och högskolor belönar sociala och miljöåtgärder. Rankad i Princeton Review som en av de bästa högskolorna i Mellanvästern regionen. Noterade i Petersons Top Högskolor för vetenskap bland 200 skolor med utestående program inom vetenskap och matematik. En av två skolor i Iowa att nationellt erkända av det nationella rådet för ackreditering för lärarutbildning för dess elementära utbildningen. Bland det första nivåer Bästa National liberal arts college som rankas av US News and World Report. Rankad nr 7 mellan nationella universitet och liberal arts college från US News and World Report som en "overperformer" i examensfrekvens för studenter från låginkomstfamiljer. Ingår i Money Magazine "bästa högskolor" ranking. Wartburg "samhällsbyggare" program tilldelades en MacJannet pris för globalt medborgarskap.

Examen i fyra år!

Vad är en examensfrekvens?

Detta kan vara en mycket förvirrande koncept. I grund och botten är detta andelen elever som faktiskt slutföra en examen vid institutionen. De flesta rapporter på nätet kommer att visa en 6-års examensfrekvens, vilket är andelen heltidsstuderande fick sin kandidatexamen inom sex år, som har blivit den genomsnittliga längden på en grundutbildning på många universitet. Detta är inte sant i Wartburg College.

93% av våra studenter avslutat sin examen på fyra år. Av de heltidsstuderande som började på Wartburg, kommer 63% slutföra sin examen vid Wartburg, vilket anses vara en mycket hög examensfrekvens. Under de senaste 10 åren, har Wartburg haft examen priser så hög som 70%.

Varför jämföra fem år på statliga skolor till fyra år på Wartburg?

Verkligheten för många studenter är det kommer att ta fyra och en halv till fem år eller mer för att få en examen vid en statlig skola, enligt nationell statistik. På Wartburg, 93 procent av våra studenter slutföra sin examen i fyra år.

English Language Requirements

Certifiera din engelska kunskap med Duolingo English Test! DET är ett bekvämt, snabbt och prisvärt engelska onlinetest som accepteras av över 4 000 universitet (som det här) runt om i världen.

Platser

  • Waverly

    100 Wartburg Blvd. , 50677, Waverly

Frågor