Keystone logo
VUZF University

VUZF University

VUZF University

Introduktion

VUZF University IN BRIEF


114504_261-1024x255.jpg

VUZF01

VUZF University är en privat institution för högre utbildning, belägen i huvudstaden i Bulgarien - Sofia stad. Det är det första privata universitetet som är specialiserat på finans, försäkring, ledning och marknadsföring i Republiken Bulgarien. Det grundades år 2002 genom nationell församlingens resolution. Under de senaste fem åren har det starkt fokuserat sitt utbildningsprogram på finans, innovation, företag och entreprenörskap.

VUZF erbjuder kandidatexamen, magisterexamen och doktorsexamen inom yrkesområdet ekonomi. Studieprogrammen i kandidatexamen och masterprogrammen erbjuds i regelbundna, deltid och avlägsna inlärningsformer. Ph.D. Programmen erbjuds i regelbundna, deltidsformer och även i form av individuell förberedelse. Universitetet har alla nationella ackrediteringar (institutionell och programgodkännande) som ges av National Assessment and Accreditation Agency och brittisk ackreditering från British Accreditation Council. Detta intygar att universitetet har integrerade standarder för högkvalitativ utbildning, fakultet, personal och faciliteter i enlighet med alla standarder som tillämpas på högskolor i Storbritannien.
Under de senaste 16 åren lyckades VUZF etablera sig som ett av de bästa bulgariska universiteten inom företagsekonomi. Den senaste utgåvan av det bulgariska universitetets rankningssystem i 2018 rankade VUZF i topp 5 inom det professionella området ekonomi utav 26 universitet på detta område.

VUZFs uppdrag är att förbereda högkvalificerade specialister inom ekonomi, företag och entreprenörskap för att utveckla teoretisk och praktisk kunskap i enlighet med dagens moderna behov. Universitetets akademiska politik syftar till att integrera de bästa utbildningsmetoderna i Europa. Å ena sidan är dess huvudsakliga syfte att tillhandahålla högkvalitativa studier och karriärsucces hos studenter genom att upprätthålla ett mycket bra samarbete med näringslivet. Ungefär 90 procent av högskoleexamen börjar arbeta inom det förvärvade huvudet inom den privata finansiella sektorn, liksom i affärsverksamheter.

VUZF University nyckelstyrkor är:

Specialisering inom ekonomi som ger en stark koppling mellan teoretisk och praktisk kunskap i de erbjudna programmen

Utmärkt akademisk personal med betydande affärs- och management erfarenhet

Bred portfölj av program som erbjuds både på grundnivå och på grundnivå

Flexibilitet tillsammans med starka band med företag som möjliggör snabb implementering av nyhet i utbildningen när det gäller att öppna nya program och kurser

Boutique universitet, individuell behandling, fokus på studentens tillfredsställelse och erfarenhet av att studera

Mycket ofta VUZF University egna företag. För att hjälpa dem erbjuder universitetet gratis konsulttjänster avseende utbildning i olika majors, samt möjligheter till professionell och personlig utveckling. Å andra sidan erbjuder VUZF University högskoleutbildning, som motsvarar de ledande universiteten i Europa. Bevis och en av huvudprioriteringarna i VUZF: s utvecklingspolitik är genomförandet av samarbete med utländska universitet inom olika bachelor-, master- och forskarutbildningsprogram. VUZF University samarbetar med 20 universitet i Europa under Erasmus och har ett solidt samarbete med ledande europeiska och världsuniversitet.

114501_12670173_10153334358623314_3374912197086528175_n-Copy.jpg


Föreläsarna har ett viktigt bidrag till den höga kvaliteten på de studier som universitetet erbjuder. Fakultetsmedlemmarna är bland de mest framstående forskarna i landet, med omfattande utbildning och praktisk erfarenhet. Många av lektorerna har också en god ställning i det professionella samhället som vd för företag, företagsledare och företagsledare (till exempel tidigare ministrar, finansdirektörer, ledamöter i riksdagen). Hitta mer om VUZF University på hemsidan: www.vuzf.bg

Platser

  • Sofia

    1 Gusla Str., Ovcha Kupel District, 1618, Sofia

Program

Frågor